Η αδερφή του Mad Clip, Άσπα, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για το ξεκίνημά της στο τραγούδι, αλλά και για τον αδικοχαμένο trapper.

«Το νέο μου τραγούδι, δεν περίμενα ότι θα πάει πολύ καλά και το αγάπησε ο κόσμος. Πήρα απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι μετά από κάποια γεγονότα που μου έδειξαν ότι η ζωή είναι μικρή» ανέφερε για το ξεκίνημά της.

«Θέλω να κυκλοφορήσω ένα τραγούδι που έχω πει με τον αδερφό μου, τον Mad Clip. Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε να το κυνηγήσω, πίστευε σε μένα. Θέλω να τον κάνω περήφανο όπως έκανε εκείνος με την πορεία του», πρόσθεσε.

«Ο αδερφός μου ήταν τεράστιος καλλιτέχνης με 100 κιλά προσωπικότητα. Στη ζωή συμβαίνουν απρόσμενα γεγονότα και σε ωθούν στο να κυνηγήσεις τα όνειρά σου μέχρι το τέλος. Ο Παναγιώτης μου έλεγε: «νιώθεις σταρ; Πρέπει να νιώθεις σταρ!», ανέφερε με συγκίνηση η Άσπα στο «Χαμογέλα και Πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη.

«Θυμάμαι όταν έκανε τα πρώτα του live, ήταν απίστευτο πράγμα από την πρώτη του εμφάνιση και όλα όσα πέτυχε. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι είμαι η αδερφή του Mad Clip. Είμαι πολύ περήφανη που είναι αδερφός μου», κατέληξε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις