Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει τον αγώνα για την περαιτέρω βελτίωση των τραυμάτων, που της έχει αφήσει η επίθεση με το βιτριόλι.

Όπως φαίνεται η αποκατάσταση είναι μια συνεχομένη διαδικασία με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής στην Ιωάννα. Αυτό το διάστημα μάλιστα, βρίσκεται στη Γαλλία, όπως αποκάλυψε, για θεραπείες σε κέντρο αποκατάστασης με ιαματικά νερά που βοηθούν την ανάπλαση του δέρματός της.

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση χωρίς μάσκα μέσα από την εκπομπή Πρωταγωνιστές.

«Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου. Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα. Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτά, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ. Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω. Ξυπνούσα και έβλεπα το πρόσωπό μου και έλεγα όχι πάλι αυτός ο εφιάλτης. Είχαν πείσει τον εαυτό μου, πως αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν η πραγματικότητα και αυτό που έβλεπα στον ξύπνιο μου ήταν ένας εφιάλτης» υπογράμμισε στη συγκλονιστική συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές!

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις