Η Στέλλα Σαμνιώτη είναι το μοντέλο που γνωρίσαμε από το GNTM και τις τελευταίες ημέρες έχει απασχολήσει, καθώς δέχτηκε μήνυση από οδηγό ταξί γιατί ανέβασε βίντεο στο TikTok εν αγνοία του.

Το νεαρό μοντέλο έσπασε τη σιωπή του και μίλησε δημόσια σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», αναφέροντας τη δική της πλευρά για περιστατικό.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι σοκαρισμένη από χθες που ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία μετά από έναν μήνα. Η διαδρομή με τον ταξιτζή ήταν μία πολύ μικρή απόσταση που όπου κι αν με άφηνε τα χρήματα που θα έπαιρνε, ήταν ίδια. Αντί να με αφήσει εκεί που είχα βάλει στο GPS του είπα να κάνει αριστερά στο τάδε στενό και να με αφήσει εκεί. Από την αρχή ήταν τσιτωμένος και μου μίλησε λίγο απότομα. Σταματάει το αμάξι εκεί που του είπα, τον ρώτησα αν μπορεί να με περιμένει για να με γυρίσει σπίτι μου. Μόλις το είπα αυτό, άρχισε να φωνάζει, έβγαλε τη μάσκα του, μιλούσε άσχημα, έλεγε και ποια είσαι εσύ που θα μου πεις που θα σε αφήσω και, επειδή φώναζε, άνοιξα την πόρτα, του είπα με όμορφο τρόπο ότι θα καλέσω την αστυνομία. Τρόμαξα, ήρθε κατά πάνω μου και βγήκα και εγώ ταυτόχρονα από το αμάξι και πήδηξα ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα. Εκείνη τη στιγμή ήταν που τράβηξα και το βίντεο» είπε η Στέλλα Σαμνιώτη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις