Η Marilena Animado, συστήθηκε πρόσφατα στο ευρύ κοινό αφού βρίσκεται καθημερινά στα trends της ελληνικής μουσικής με το «Madame» έχοντας φτάσει 11.000.000 προβολές στο YouTube και περισσότερα από 50.000 videos στο Tik Tok σε μόλις τρεις εβδομάδες!

Αυτό, ωστόσο που δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι τώρα είναι το κοινό στοιχείο που τη συνδέει με τον Κώστα Μανωλά!

Η νεαρή τραγουδίστρια και ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού κατάγονται από τη Νάξο και μάλιστα υπήρξαν συμμαθητές στα θρανία του κυκλαδίτικου νησιού στις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Μάλιστα, οι οικογένειες τους γνωρίζονται και διατηρούν άριστες σχέσεις με την Marilena να δηλώνει:

«Ο Κώστας ήταν γεννημένος αθλητής, πάντα αγαπούσε το ποδόσφαιρο και ήταν αφοσιωμένος σε αυτό. Ήταν σεβαστικό παιδί στο σχολείο, πολύ αγαπητό και είχε από τότε κοντά του τους φίλους του που μαθαίνω πως έχει ακόμη».

«Είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, την Φλώρα, καθώς γνωρίζονταν οι οικογένειές μας. Είχαμε κοινές παρέες, η Νάξος είναι, άλλωστε, μια κλειστή κοινωνία που όλοι ξέρουμε ο ένας τον άλλον», δήλωσε για την οικογένεια του άσου του Ολυμπιακού.

«Όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο κάνω pole dancing οπότε είναι κι ένα άθλημα – αν το πεις έτσι – που παρακολουθώ πολύ! Δεν ασχολούμαι με ομάδες αλλά χαίρομαι με την πορεία του Κώστα Μανωλά του Ολυμπιακού γιατί πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο στη Νάξο!».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις