Έλενα Παπαρίζου: Ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγγνώμη από τη δημοφιλή τραγουδίστρια, με εκείνη να την αποδέχεται και με αυτόν τον τρόπο, να ολοκληρώνεται η υπόθεση.

Το πρώην ζευγάρι δεν αντάλλαξε καμία κουβέντα όμως ήταν σαφές πως υπήρχε διάθεση επίλυσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βιβής Μπουγιούρα στο Happy Day, ο παραγωγός δήλωσε μέσα στο δικαστήριο ότι «ζητώ συγγνώμη από την κα Παπαρίζου, δεν ήταν εκείνη που κατηγορούσα, αλλά η εταιρία που είχαμε μαζί».

H δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη

«Κατά της κ. Ελένης Παπαρίζου υπό την αποκλειστική ιδιότητά της ως διαχειρίστριας της εταιρείας με την επωνυμία «Έλενα Παπαρίζου και Σία Ε.Ε.», υπέβαλα την υπό στοιχεία ΑΒΜ Γ2016/2243 μήνυσή μου, στην οποία ισχυρίστηκα ότι δεν μου έχουν αποδοθεί από την εταιρεία τα αντιστοιχούντα στο ποσοστό συμμετοχής μου κέρδη από τις χρήσεις των ετών 2005 μέχρι και 2011. Σε κάθε περίπτωση, δηλώνω και σήμερα ότι η κ. Ελένη Παπαρίζου ουδέποτε ενθυλάκωσε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από κέρδη της εταιρείας και επομένως ουδέποτε διέπραξε σε βάρος μου το αδίκημα της υπεξαίρεσης ή οποιασδήποτε άλλη παράνομη πράξη.

Ποτέ δεν συνέτρεξε στο πρόσωπο μου πρόθεση για την ποινική της διώξη και προσβολή της τιμής και της υπόληψής της, καθώς και για την δημοσιότητα που η μήνυση αυτή έλαβε. Η συμπεριφορά μου εντάσσεται στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αστικής διαφοράς, η οποία, όπως και όλες οι λοιπές εκατέρωθεν αστικές διαφορές μεταξύ μας, εξακολουθεί να υφίσταται. Σε κάθε περίπτωση, ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία της που άθελά μου προκλήθηκε από αυτή την αιτία».

Η αποδοχή της Έλενας Παπαρίζου

α) αποδέχεται την ως άνω δήλωση κατά το περιεχόμενό της και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, κατόπιν αυτών θεωρεί ότι δεν υπήρξε σκοπός ψευδούς καταμήνυσης ή/και συκοφαντικής δυσφήμισής της εκ μέρους του κ. Μαυρίδη και ως εκ τούτου δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη στα πλαίσια της με Α.Β.Μ. Β-18-428 ποινικής υπόθεσης και
β) μόνο πεδίο αντιπαράθεσης με τον κ. Μαυρίδη παραμένει αυτό των εκατέρωθεν αστικών διαφορών.

Οι δηλώσεις τους στις κάμερες

Λίγο μετά και κατά την αποχώρησή τους από την Ευελπίδων και οι δύο τους προχώρησαν σε δηλώσεις.

«Αθώος! Είμαι μία χαρά! Πείτε το κι έτσι (ότι ήταν μία μεγάλη παρεξήγηση). Δεν έχω κάτι άλλο να πω παιδιά» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Τόνυ Μαυρίδης.

Από την άλλη, η Έλενα Παπαρίζου εξερχόμενη από τη δικαστική αίθουσα είπε: «Όλα πήγαν πολύ καλά. Νομίζω και εγώ και ο Τόνυ νιώθουμε πιο ήρεμοι. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις