Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη του MEGA και μίλησε για τη νέα συνθήκη που ζει, αυτή της οικογενειακής ζωής, λέγοντας πως πριν γίνει πατέρας, ένιωθε πολύ αμήχανα απέναντι στους ανθρώπους που περιμένουν παιδί.

«Είμαστε οχτώ χρόνια με την Γεωργία. Εγώ μέχρι τα 40 μου, όταν κάποιοι μου έλεγαν πως περιμένουν παιδί, τους λυπόμουν. Δεν το καταλάβαινα αυτό που τους συμβαίνει. Σκεφτόμουν πως εγώ θα φύγω διακοπές και εκείνοι θα αλλάζουν πάνες. Όταν ήρθε το παιδί, κατάλαβα τι ακριβώς είναι το ‘’εμείς’’. Ανέπτυξα μια θεωρία, πως όταν κάνεις παιδιά γίνεσαι ήρωας. Εάν σου βάλουν το όπλο στο κεφάλι και σου πουν ή τα παιδιά ή τη ζωή σου, τότε θα επιλέξω να σώσω τον γιο μου. Έτσι, θεωρώ πως είμαι ήρωας», δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική, λέγοντας πως από πολύ μικρός ήταν σίγουρος πως θα πετύχει σε αυτό το επάγγελμα.

«Ήμουν σίγουρος πως θα τα καταφέρω σε αυτή τη δουλειά, από πολύ μικρός. Όταν ξεκίνησα εγώ στη σχολή που ήμουν, έγιναν ηθοποιοί περίπου το 10% του τμήματος. Εγώ τότε δεν έβλεπα κάτι άλλο, αλλά μόνο αυτό. Τα παιδιά που ξεκινούν τώρα, με όλα αυτά που συμβαίνουν, είναι πολύ πιο γενναία», είπε και συνέχισε, λέγοντας:

«Εμείς ονειρευόμασταν έμπρακτα, είχαμε πρόσβαση στο όνειρο με περισσότερες αξιώσεις από ό,τι έχουν τα παιδιά σήμερα. Τουλάχιστον, τελειώναμε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα. Η συμβουλή μου είναι να κάνουν τα παιδιά τα όνειρα τους πραγματικότητα βάζοντας τα δικά τους όρια. Πρέπει να ανέχονται μέχρι εκεί που θέλουν».

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει τρομάξει στο παρελθόν με τη φύση της δουλειάς: «Έχω τρομάξει στη δουλειά μου. Έχω αρνηθεί όμως, μια δουλειά με πάρα πολλά λεφτά γιατί απαξίωσα το χρήμα. Ακόμα τρομάζω κάποιες φορές στη δουλειά μου, αλλά πλέον μπορώ να πω πως μετά από τόσα χρόνια μπορώ και την κάνω καλά».

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε και για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», αποκαλύπτοντας πως η πρόταση για τη σειρά δεν ήρθε αρχικά από τον Αντρέα Γεωργίου: «Η πρώτη κουβέντα έγινε με τη Δώρα Χρυσικού και όχι με τον Αντρέα. Την είδα στο πάρτι του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και με ενημέρωσε πως θέλουν κάποιον για έναν ρόλο και εάν θα με ενδιέφερε. Και μετά έμαθα πως συζητιόταν το όνομά μου για τη σειρά. Είδαμε πως ταιριάζουμε από άποψη χημείας και όλοι μας είπαν πολύ ωραία πράγματα».

Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί επίσης στη θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις