Ο πρύτανης Πελεγρίνης σε κωμωδία του Πιατά

 Ο πρύτανης Πελεγρίνης σε κωμωδία του Πιατά
Ο Δημήτρης Πιατάς, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» μίλησε για τη γνωστή θεατρική παράσταση «La Nonna» που ανεβάζει στο θέατρο «Ακάδημος», την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το επόμενο βήμα του, ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως σχεδιάζει να ολοκληρώσει μία ταινία που ετοιμάζει εδώ και τρία χρόνια και στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Θεοδόσης Πελεγρίνης.

«Το επόμενο βήμα μου είναι να ολοκληρώσω μια ταινία που ετοιμάζω εδώ και τρία χρόνια και την οποία έγραψα και σκηνοθετώ ο ίδιος. Λέγεται «Παν-δη-Μία... Όλα λοιπόν Ένα» και είναι μια μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστή τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόση Πελεγρίνη» τονίζει ο Δημήτρης Πιατάς.

Μάλιστα, ο καταξιωμένος ηθοποιός ερωτούμενος για το τόλμημά του αυτό, αναφέρει πως γυρίζεται με μικρό ακτιβιστικό μοντέλο, όπου όλοι είναι εθελοντές και συνένοχοι γιατί αγαπούν αυτό που κάνουν και πως είναι η απάντηση στον κ. Στουρνάρα που λέει ότι ο μόνος τρόπος καταπολέμησης της ανεργίας είναι η εργασία. «Εργασία χωρίς πληρωμή. Το έγραφε έξω από το Άουσβιτς: Η εργασία απελευθερώνει».