Αυτά είναι τα πιο περίεργα φαγητά στον κόσμο:
Σάντουιτς με τηγανισμένα μυαλά μόσχου ήταν ένα αρκετά συνηθισμένο φαγητό στο Missouri των Η.Π.Α., στο Μεξικό αλλά και στο El Salvador. Tα μυαλά μόσχου χρησιμοποιούνται στην Ισπανία στα tacos αλλά και στα burritos. 
Ένα από τα πιο παραδοσιακά πιάτα στη Σκοτία είναι το Haggis. Περιλαμβάνει κιμά από καρδιά, συκώτι και πνεύμονες προβάτου ανακατεμένα με κρεμμύδια και αλεύρι βρώμης όπου ψήνονται μέσα σε στομάχι προβάτου για αρκετές ώρες.
Η καμήλα. Μπορεί να σας ακούγεται τρομερά περίεργο αλλά είναι αλήθεια. Το παραδοσιακό αυτό πιάτο των βεδουίνων στο οποίο η καμήλα γεμίζεται μ’ ένα ολόκληρο αρνί και το αρνί με κοτόπουλα και αυτά μετά με αβγά και ρύζι!!!
Το Hakari. Φτιάχνεται από καρχαρία, του καθαρίζουν τα εντόσθια και μετά το βράζουν για αρκετή ώρα. Το σερβίρουν στην Ιρλανδία σε μικρούς κύβους με οδοντογλυφίδες.
Fugu. Ένα δηλητηριώδες ψάρι στην Ιαπωνία το οποίο μόνο εκπαιδευμένοι σεφ που μαθητεύουν 2 με 3 χρόνια στη συγκεκριμένη τέχνη μπορούν να το ετοιμάσουν.
Sannakji. Προέρχεται από την Κορέα και δεν είναι ψόφιο. Είναι μωρά χταποδάκια τα οποία τεμαχίζονται και ύστερα τα πασαλείβουν με λάδι και σουσάμι. Όταν σερβιριστεί τα πλοκάμια κινούνται ακόμα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν τα τρως αφού τα πλοκάμια και οι βεντούζες μπορεί να κολλήσουν στο λάρυγγα και στη γλώσσα.
Γνωστό στις Φιλιππίνες, στη Καμπότζη και στο Βιετνάμ το Balut, δηλαδή  βρασμένο γονιμοποιημένο αβγό πάπιας ή κοτόπουλο με το έμβρυο να έχει ήδη σχηματιστεί αρκετά καλά…
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις