Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για μια 72χρονη, γιαγιά 6 εγγονιών, που βρήκε τον έρωτα σε έναν 19χρονο… Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί.

Η Almeda Errell από το Τενεσί των ΗΠΑ γνώρισε τον άντρα της, Gary Hardwick σε ένα πάρτι γενεθλίων και τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.

Ο Gary ήταν τόσο ερωτευμένος που ύστερα από δύο εβδομάδες της ζήτησε να τον παντρευτεί… Οι δύο τους είναι παντρεμένοι, εδώ και δύο χρόνια, όταν ο Gary ήταν μόλις 17 ετών.

«Αν αγαπάς κάποιον, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Είμαι πολύ ευτυχισμένη στον γάμο μου εδώ και δύο χρόνια και έχω βρει την αδελφή ψυχή μου. Μόλις τον είδα τον ερωτεύτηκα», ανέφερε η 72χρονη.

O 19χρονος που έχει μεγαλώσει με τη γιαγιά του σημείωσε: «Συναντηθήκαμε σε ένα πάρτι γενεθλίων, την κοίταξα στα μάτια και την ερωτεύτηκα. Ήξερα ότι είναι η γυναίκα με την οποία θα ήθελα να περάσω όλη μου τη ζωή. Το θέμα της ηλικίας δεν με προβλημάτισε ποτέ».

Και συνέχισε: «Ακόμα και όταν ήμουν 13 και 14 μου άρεσαν οι μεγαλύτερες γυναίκες. Όταν το είπα στην γιαγιά μου που με μεγάλωσε δεν ήξερα πως θα το πάρει, αλλά μας αποδέχτηκε»,

«Πολλοί άνθρωποι περιμένουν πολλά χρόνια για να παντρευτούν και υπάρχουν πολλές και διαφορετικές διαφορετικές απόψεις για τους γάμους που γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρώτη φορά που κάναμε έρωτα ήταν την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Ήταν καταπληκτική εμπειρία» ανέφερε ο 19χρονος. Το ζευγάρι παραδέχεται ότι πολλοί διαφωνούν με την σχέση τους και κυρίως το γιος της Almeda που σταμάτησε να της μιλάει μετά τον γάμο της.