Η βραδινή της βάρδια ως αποκλειστική σε νοσοκομείο είχε μόλις τελειώσει και επέστρεφε ταλαιπωρημένη σπίτι της όταν ο Θεός της έστειλε το μήνυμα. «Δεν μπαίνεις στο μαγαζάκι να αγοράσεις έναν λαχνό»;Λίγες ημέρες αργότερα, η ηλικίας 51 ετών Σου και ο επί 12 χρόνια σύντροφός της Μπάρι είχαν στα χέρια τους για να ξοδέψουν 3 εκατομμύρια λίρες ή 3,4 εκατ. ευρώ (ότι και να διαλέξετε, πάλι πολλά είναι).

Αφού μετακόμισαν στο καινούριο τους σπίτι στο Έ(-) της Βρετανίας, αγόρασαν ένα τροχόσπιτο και τέσσερα Audi, πήγαν διακοπές στο εξωτερικό φτάνοντας μέχρι και την Αυστραλία, έδωσαν γερό χαρτζιλίκι στα πέντε παιδιά από διαφορετικούς γάμους που έχουν και βοήθησαν και συγγενείς τους που είχαν ανάγκη, σκέφτηκαν «τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;».

Τη λύση έδωσαν φίλοι του Μπάρι που γνωρίζοντας ότι λατρεύει την κηπουρική, τον προέτρεψαν να φτιάξει κάτι που και οικονομικά θα του ερχόταν και θα αποτελούσε ένα τρόπαιο για το καλό που τους έτυχε. Το αποτέλεσμα το βλέπουν οι γείτονες από μπαλκόνια σπιτιών τα οποία βρίσκονται έως και κάποια τετράγωνα μακριά και εσείς από τις οθόνες σας. Ο Μπάρι το γιόρτασε με ένα μπουκάλι σαμπάνια, μπόλικη δουλειά και ακόμα περισσότερη δεξιοτεχνία. Του πήρε τρεις μέρες σε περίπτωση που έχετε μεγάλο κήπο και κουράγια…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις