Και μόνο στη θέα μιας κατσαρίδας που προχωρά δέκα μέτρα μακριά και χωρίς να ενοχλεί, η αντίδραση των εννιά στους δέκα είναι να αδειάσουν πάνω της ένα εντομοκτόνο, να την πατήσουν επτά οκτώ φορές σαν να μην υπάρχει αύριο, να τσεκάρουν μήπως ζει ακόμα και έπειτα φωνάξουν κάποιον άλλον, δεν έχει σημασία ποιον αρκεί να ναι «άλλος», να τη μαζέψει.

Η δε εμπειρία θεωρείται τόσο τρομακτική που δεν είναι απίθανο να αναφερθεί σε τρίτους με τη μορφή μιας ιστορίας τύπου «άκου τι έπαθα».

Δεδομένων όλων των παραπάνω, αυτό που έπαθε μια παντρεμένη γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, συνιστά σενάριο ταινίας τρόμου…

Η Κέιτι κοιμόταν με τον σύζυγό της «όταν ένιωσα κάτι να γαργαλάει το αυτί μου. Προσπάθησα να δω τι είναι και βρέθηκε με κάτι που έμοιαζε με πόδια στα δάχτυλά μου. Ξύπνησα έντρομη τον άνδρα μου, κοίταξε το αυτί και μου ζωντάνετε τον χειρότερό μου εφιάλτη. «Κάτι σαν έντομο είναι».

Οι αρχικές απόπειρες του ζευγαριού να βγει αυτό το κάτι απέβησαν άκαρπες και λίγη ώρα αργότερα, η Κέιτι μάθαινε από γιατρό νοσοκομείου ότι στο αυτί της είχε βρει καταφύγιο μια κατσαρίδα. Ζωντανή…

Με χίλια ζόρια, ο γιατρός αφαίρεσε τρία κομμάτια και θεώρησε ότι είχε αφαιρέσει όλη την κατσαρίδα. Έδωσε αντιβιοτικά στην Κέιτι για κάποιες μέρες και της υποσχέθηκε ότι το πρόβλημα λύθηκε. Μια υπόσχεση που αθέτησε αφού λίγα 24ωρα αργότερα, αφαιρούσε άλλα έξι κομμάτια.

Μεγάλη ανακούφιση για την Κέιτι, αλλά έλα που αυτά τα εννιά κομμάτια δεν ήταν ούτε η μισή κατσαρίδα. Γιατί με τους πόνους να συνεχίζονται πήγε και τρίτη φορά στον γιατρό, που έβγαλε από το αυτί της μεγάλο μέρος του κορμού και το κεφάλι της κατσαρίδας.

Συνολικά, η Κέιτι «νοίκιασε» το αυτί της για εννέα μέρες…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις