Κρατούμενοι φυλακής πετούν ακαθαρσίες από τα παράθυρα

Κρατούμενοι φυλακής πετούν ακαθαρσίες από τα παράθυρα

Από τον τίτλο λογικό πιθανολογεί κάποιος ότι αυτά συμβαίνουν είτε σε κάποια τριτοκοσμική χώρα, είτε σε κάποια χώρα που έχει σοβαρό πρόβλημα με τις φυλακές της, όπως για παράδειγμα η Βραζιλία, είτε στην Ελλάδα επειδή «αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται».

Κι όμως... Η φυλακή στην οποία τουλάχιστον 620 κρατούμενοι δεν έχουν τουαλέτες και αντί να περιμένουν περίπου 2 ώρες έκαστος για να τις χρησιμοποιήσουν (κι επειδή βέβαια δεν προλαβαίνουν) πετούν τις ακαθαρσίες τους από τα παράθυρα των κελιών, βρίσκεται στη Βρετανία. 

Το σωφρονιστικό ίδρυμα HMP Long Lartin φιλοξενεί κάποιους από τους μεγαλύτερους κακοποιούς της χώρας, θεωρείται υψίστης ασφαλείας, αλλά δεν παρέχει όλες τις ανέσεις, όπως προκύπτει από έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Σύμφωνα με αυτή, τα βράδια, που τα πράγματα είναι κάπως πιο χαλαρά σε ό,τι αφορά στη... ζήτηση, για κάθε έναν κρατούμενο που χρησιμοποιεί την τουαλέτα, είτε για την ανάγκη του είτε για να κάνει μπάνιο, άλλοι επτά περιμένουν στην ουρά...

Αυτό λοιπόν που οι περισσότεροι επιλέγουν είναι είτε να ουρούν απευθείας κάτω από τα παράθυρα, είτε να κάνουν την ανάγκη τους σε σακούλα και να πετούν από τα παράθυρα των κελιών τις ακαθαρσίες.

Χάος...