«Αμέρικαν μπαρ το κάναμε;»

«Αμέρικαν μπαρ το κάναμε;»

Στο ερώτημα αν μπορεί μια μικρή παρέα ανθρώπων να καταστρέψει τις διακοπές των επιβατών ενός αεροσκάφους η απάντηση είναι «ναι και ειδικά όταν πρόκειται για νεαρούς Άγγλους».

Ήταν τόσο ενθουσιασμένοι κάποιοι που θα έφευγαν από το μουντό Μπρίστολ για τη μαγευτική Πράγα που πριν καν απογειωθεί το αεροσκάφος, το είχαν μετατρέψει σε νάιτκλαμπ. 

Για να φτάσει μια εταιρία όπως η Easyjet που καθημερινά μεταφέρει χιλιάδες Βρετανούς και ακόμα περισσότερους τα καλοκαίρια προς τα ελληνικά νησιά (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) να προβεί στην ακόλουθη ανακοίνωση, φανταστείτε τι γινόταν:

«Κάποιοι λίγοι κατέστρεψαν τη διασκέδαση των πολλών καθώς η συμπεριφορά τους έγινε αιτία να ακυρωθεί πτήση από το Μπρίστολ, επηρεάζοντας όχι μόνο τους φίλους τους, αλλά περισσότερα από 140 άτομα. Εδώ είναι αεροσκάφος, δεν είναι νυχτερινό κέντρο».

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένας 32χρονος συνελήφθη, αρκετοί από την παρέα του φλέρταραν επίσης με συλλήψεις ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες από τη μία προσπαθούσαν να μεταπείσουν τους υπεύθυνους της εταιρείας, από την άλλη έβριζαν ομαδικά τους συνεπιβάτες τους.