Πώς ένα άλογο συναίνεσε σε σεξ με κτηνοβάτη

Πώς ένα άλογο συναίνεσε σε σεξ με κτηνοβάτη

Το παράξενο στην υπόθεση που έγινε ακόμα και χτύπημα σε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία δεν είναι ότι τύπος πιάστηκε να κάνει σεξ με άλογο (άντε, με φοράδα μην τον κακοχαρακτηρίσετε), ούτε ότι φυλακίστηκε γι αυτό. Το παράξενο αφορά στη δικαιολογία που έδωσε στους αστυνομικούς... 

Περασμένος Γενάρης, μήνας καλοκαιρινός για τους Αυστραλούς και ένα ζεστό πρωινό ιδιοκτήτης στάβλου και επαγγελματίας εκπαιδευτής αλόγων, εντοπίζει περίεργη δραστηριότητα. Αποφασίζει να βάλει κλειστό κύκλωμα για να είναι βέβαιος ότι θα προλάβει το κακό, όποτε και αν αυτό ποτέ έρθει. Και πριν καν συμπληρωθεί μήνας, βλέπει από το κλειστό κύκλωμα άγνωστο άτομο να περιφέρεται στους στάβλους. Καλεί την αστυνομία και οι αρχές ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα.

Οι αστυνομικοί που φτάνουν στη φάρμα εντοπίζουν τον ηλικίας 31 ετών Daniel Raymond Webb-Jackson να συνουσιάζεται με φοράδα. Και να παραδέχεται λίγο αργότερα με χειροπέδες στα χέρια ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά σε λίγη ώρα. 

Ο Jackson οδηγείται στο τμήμα και στη φυσιολογική ερώτηση «γιατί έκανες σεξ με άλογο» απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια «γιατί ήθελα. Και η φοράδα όμως ήθελε».

Πώς το κατάλαβε ο κτηνοβάτης; «Μου μύρισε τον καβάλο και μου έκλεισε πονηρά το μάτι».