Μια 32χρονη καθηγήτρια από το Οχάιο ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με 17χρονο μαθητή της, καθώς… «έμοιαζε και συμπεριφερόταν» σαν τον πρώην σύζυγό της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή της με κατηγορίες για (-)ουαλική επίθεση και για διάδοση επιβλαβούς υλικού για ανήλικους, η Laura Bucy καθηγήτρια οικονομίας στο γυμνάσιο του Twinsburg τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, στις 2 Αυγούστου η 32χρονη επισκέφθηκε τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι του πατέρα του και του είπε πως πρέπει να «ομολογήσει τις αμαρτίες της».

Στη συνέχεια, του αποκάλυψε πως είχε συνευρεθεί (-)ουαλικά με μαθητή της και έκανε διάφορες άλλες «ασυνάρτητες δηλώσεις». Στις αρχές Σεπτεμβρίου η αστυνομία συνομίλησε με τον πρώην σύζυγο της καθηγήτριας ο οποίος και τους ενημέρωσε για όσα εκείνη του είχε δηλώσει.

Στην απολογία της ανέφερε πως με τον 17χρονο μαθητή της «ανέπτυξαν μια πολύ δυνατή σχέση», όταν ο ίδιος προσφέρθηκε να… καθαρίσουν μαζί την τάξη.

Η συμπεριφορά του της θύμισε τον πρώην σύζυγό της, όπως δήλωσε, και στη συνέχεια έκαναν έρωτα σε μια αποθήκη κοντά στο γραφείο της μετά το γεύμα, τον Φεβρουάριο ή το Μάρτιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο μέσω διαδικτύου. Η ίδια παραδέχτηκε ότι επίσης ότι τον άφηνε να καπνίζει στο γραφείο της και πως είχε αγοράσει μαριχουάνα από έναν άλλο μαθητή της.

Ο 17χρονος, από την πλευρά του, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της καθηγήτριας, μη διστάζοντας ωστόσο να αναφέρει πως η ερωτική πράξη έγινε κάποια στιγμή πριν τα Χριστούγεννα.

Περιγράφοντας εκείνες τις στιγμές, ο μαθητής ανέφερε στους αστυνομικούς πως η καθηγήτρια ήρθε από πίσω του και ξεκίνησε να τον φιλάει σε ένα πάρτι.

Η Bucy θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για την προκαταρκτική εξέταση την Πέμπτη 4/10.

Προς το παρόν είναι ελεύθερη, έχοντας καταβάλλει εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων, ενώ διατάχθηκε να μην έχει καμία επαφή με τον έφηβο ή άλλον ανήλικο πλην των τριών παιδιών της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις