Γουρούνι-κοκκινοσκουφίτσα επιστρέφει σπίτι ακολουθώντας μονοπάτι από Doritos...

Γουρούνι-κοκκινοσκουφίτσα επιστρέφει σπίτι ακολουθώντας μονοπάτι από Doritos...

Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας, μικρές ή μεγάλες και αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι ότι κάποιοι τις γνωρίζουν και τις εκμεταλλεύονται κάνοντάς μας του χεριού τους...

Τρανό παράδειγμα η περίπτωση ενός ...πραγματικά μεγάλου γουρουνιού από την Καλιφόρνια. Ο φίλος μας το έσκασε από το σπίτι του, πιθανότατα για να δει τι συμβαίνει εκεί γύρω και τελικά χάθηκε. Αφού προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία, δεδομένου ότι είχε άγνοια κινδύνου και περπατούσε στη μέση του δρόμου, οι αστυνομικοί το εντόπισαν και προσπάθησαν να το... συλλάβουν. 

Επειδή αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί με ένα τόσο μεγάλο γουρούνι, επιστράτευσαν έναν πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Ένας εκ των αστυνομικών γνώριζε την οικογένεια που είχε το γουρούνι ως οικόσιτο και κατ' επέκταση τις συνήθειες του τετράποδου επαναστάτη. 

Αγόρασε λοιπόν ένα πακέτο Doritos κι άρχισε να τα πετά ένα ένα στο δρόμο σε τέτοιο σχηματισμό ώστε το γουρούνι να τα ακολουθεί. 

Όταν πια έφαγε το τελευταίο Dorito και σήκωσε το κεφάλι του με ικανοποίηση, το γουρούνι είχε πλέον φτάσει σπίτι. Αν μη τι άλλο, επέστρεψε χορτάτο.