Η διεύθυνση της Apple, της Νο 1 εταιρείας στον κόσμο, δεν είναι εύκολη υπόθεση…

Ο τεχνολογικός αυτός κολοσσός τον περασμένο Σεπτέμβριο έφτασε το 1 τρισ. δολάρια σε αξία!

Ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ, λοιπόν δουλεύει τόσο σκληρά, έχοντας διαμορφώσει ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα καθημερινά, που δεν θα το άντεχε ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

Δεν δίνει συνεντεύξεις, ωστόσο κατά καιρούς έχει αποκαλύψει πράγματα που κάνει στην καθημερινότητά του.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι εθισμένος με τη δουλειά του (workaholic), ότι η ημέρα του ξεκινά εξαιρετικά νωρίς και ότι λαμβάνει περίπου 800 mails την ημέρα!

Ενδεικτικά, αυτές είναι οι περίεργες καθημερινές συνήθεις του CEO της Apple:

Σύμφωνα με την USA Today, ο Κουκ ξυπνάει περίπου στις 3:45 π.μ.και αμέσως αρχίζει τη δουλειά, τσεκάροντας περίπου 700 με 800 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνει καθημερινά.

Στη συνέχεια, πηγαίνει γυμναστήριο στις 5 το πρωί.

Λατρεύει το μπέικον, αλλά προτιμάει το μπέικον γαλοπούλας.

Σε ό,τι αφορά το πώς είναι στη δουλειά, το TIME είχε γράψει ότι είναι συνεργάσιμος και καλός ακροατής. Έχει επίσης τη φήμη του απαιτητικού αφεντικού. Το Business Insider ανέφερε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Apple είναι γνωστός για το «χωρίς έλεος» στιλ που έχει πάντα: κάνει μαραθώνια meetings, κάνει διαρκώς και ακατάπαυστα ερωτήσεις στους υπαλλήλους του και τους στέλνει mails ότι ώρα του καπνίσει.

Σύμφωνα με το Fortune, εκτός δουλειάς, προτιμά τα ήσυχα στέκια, σύμφωνα με το Fortune και γενικά προτιμά να ζει μια ήρεμη και ήσυχη ζωή. Στον ελεύθερο χρόνο του του αρέσει να τον περνά εκτός σπιτιού, κάνοντας πεζοπορία ή ποδήλατο.

Τέλος, κοιμάται απαραιτήτως επτά ώρες την ημέρα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις