Πώς ένας πατέρας τιμώρησε την κόρη του που έκανε bullying

Πώς ένας πατέρας τιμώρησε την κόρη του που έκανε bullying

Ένα μάθημα που σίγουρα θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή έδωσε ένας πατέρας στην κόρη του, στις ΗΠΑ, όταν εκείνη αποβλήθηκε για δεύτερη φορά από το σχολικό λεωφορείο, αφού έκανε bullying σε έναν συμμαθητή της.

Το δεκάχρονο κορίτσι ενημέρωσε τον πατέρα της ότι μετά την αποβολή της θα πρέπει να την πηγαίνει με το αυτοκίνητο στο σχολείο όλη την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ματ Κοξ, όμως, από το Σουόντον του Οχάιο, είχε μια άλλη ιδέα: την έβαλε να καλύψει με τα πόδια την απόσταση των οκτώ χιλιομέτρων μέχρι το σχολείο, με το θερμόμετρο έδειχνε 2 βαθμούς Κελσίου κι εκείνος την ακολουθούσε με το αυτοκίνητο!

Στο λογαριασμό του στο Facebook ανάρτησε το βίντεο του παραδειγματισμού με τη λεζάντα «μαθήματα ζωής», όπου ακούγεται να λέει: «Αυτή η αξιαγάπητη κυρία είναι η δεκάχρονη κόρη μου που αποβλήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος από το σχολικό λεωφορείο επειδή εκφόβισε έναν άλλο μαθητή. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι το bullying είναι απαράδεκτο, ειδικά στο σπίτι μου. Την Παρασκευή, όταν η κόρη μου έφερε το χαρτί της αποβολής, μου είπε: “μπαμπά, θα πρέπει να με πηγαίνεις εσύ στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα”. Όπως βλέπετε, σήμερα μαθαίνει ότι αλλιώς έχουν τα πράγματα. Πολλά παιδιά θεωρούν σήμερα ότι αυτό που κάνουν οι γονείς τους γι’ αυτά είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο, όπως το πηγαίνουν οι γονείς τα παιδιά τους στο σχολείο το πρωί ή με σχολικά λεωφορεία. Όλα αυτά είναι προνόμια κι έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, γι’ αυτό και σήμερα η όμορφη κορούλα μου θα περπατήσει οκτώ χιλιόμετρα υπό 2 βαθμούς Κελσίου μέχρι το σχολείο. Πολλοί γονείς θα διαφωνήσουν, αλλά δεν πειράζει, γιατί κάνω αυτό που θεωρώ σωστό για να δώσω στην κόρη μου ένα μάθημα και να σταματήσει τον εκφοβισμό...»

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και προκάλεσε ποικίλα σχόλια με τους περισσότερους να επικροτούν την ενέργεια του πατέρα.