Έτσι όπως πηγαίνει η κατάσταση στις ΗΠΑ, σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε δασκάλα που να μην έχει πάει με μαθητές της ή δάσκαλο που να μην έχει αποπλανήσει μαθήτριά του.

Κι αυτό διότι ακόμη ένα περιστατικό έχει δει το φως της δημοσιότητας και μάλιστα η αρνητική πρωταγωνίστρια κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση.

Η Κάθριν Χάφταλιν απολύθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα από το Γυμνάσιο του Ρότσεστερ όπου δίδασκε φυσική, καθώς δύο αγόρια προέβησαν σε καταγγελία εις βάρος της.

Ένας 16χρονος κι ένας 17χρονος δήλωσαν στις Αρχές ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την παντρεμένη δασκάλα τους με αποτέλεσμα να ασκηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για αποπλάνηση και (-)ουαλική κακοποίηση.

Οι επαφές φέρονται να έγιναν εκτός σχολείου σε αυτοκίνητα ή ακόμα και στα σπίτια των των θυμάτων, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ακόμα και για χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ από τους δύο νεαρούς αλλά και τη δασκάλα.

Η 26χρονη αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας. Προς το παρόν είναι ελεύθερη έχοντας καταβάλλει εγγύηση 200.000 δολαρίων, εντούτοις κινδυνεύει με αρκετά χρόνια στη φυλακή σε περίπτωση που κριθεί ένοχη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις