Μια χαριτωμένη μάινα έσπειρε τον πανικό σε πτήση από τη Σιγκαπούρη στο Λονδίνο, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά στην καμπίνα της business class κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού 12 ωρών, ανακοίνωσε η εταιρία Singapore Airlines.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ένα πτηνό να στέκεται αγέρωχο στην άκρη του προσκεφαλιού ενός καθίσματος, δύο ώρες πριν το αεροσκάφος προσγειωθεί στη βρετανική πρωτεύουσα.

Μια πρώτη απόπειρα από μέλος του πληρώματος να πιάσει το πουλί απέτυχε, ενώ ώθησε ορισμένους επιβάτες να μετάσχουν στην καταδίωξη…

"Τελικά το πουλί πιάστηκε από μέλη του πληρώματος με τη βοήθεια ορισμένων επιβατών και μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Λονδίνο παραδόθηκε στις αερολιμενικές αρχές για να μπει σε καραντίνα", ανακοίνωσε η εταιρία, χωρίς να αναφέρει πώς η μάινα μπήκε στην πτήση SQ322 στις 7 Ιανουαρίου.

Το πτηνό που έχει χρώμα σκούρο καφέ και το είδος του διαβιεί στη νοτιοανατολική Ασία, δεν είχε καταγραφεί στην πτήση, ούτε φορούσε κάρτα με στοιχεία ταυτότητας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Singapore Airlines, μια θέση στην πτήση από Σιγκαπούρη για Λονδίνο κοστίζει γύρω στα 4.400 δολάρια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις