Η περασμένη Τρίτη ήταν μια μοναχική γι αυτόν μέρα χωρίς παρέακι έτσι ο μόλις τριών ετών Κέισι Χάθαουεϊ έπαιζε μόνος του έξω από το σπίτι της προγιαγιάς του, στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ. Ο μικρός κάποια στιγμή εξαφανίστηκε από το οπτικό της πεδίο και όχι μόνο. Ο Κέισι μάλλον αποφάσισε να δει τι υπάρχει στο κοντινό δάσοςκι έτσι άρχισε να περιπλανιέται μέχρι που απομακρύνθηκε αρκετά από το σπίτι και χάθηκε.

Εκατοντάδες εθελοντές, ελικόπτερα και drones επιστρατεύτηκαν για να εντοπίσουν τον πιτσιρικά, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Και δεδομένου ότι η θερμοκρασία έπεσε δραματικά και ξεκίνησε να βρέχει καταρρακτωδώς, πολλοί φοβήθηκαν για το χειρότερο.

Η Λίζα Φρέικερ είχε μόλις επιστρέψει σπίτι από την αποστολή αναζήτησης του παιδιού, όταν αποφάσισε να βγάλει βόλτα τα σκυλιά. Λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της άκουσε παιδικά κλάματα και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

Τα κλάματα και οι φωνές προέρχονταν από τον Κέισι ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση τηρουμένων των αναλογιών και μόλις ζεστάθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, συνήλθε πλήρως. Όπως είπε στους γιατρούς και τους γονείς του, τις δύο μέρες που ήταν μόνος στο δάσος είχε παρέα «μια πολύ φιλική αρκούδα που με προστάτευσε»…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις