Απίστευτο: Έκανε αφαιμάξεις στο παιδί της για να τη λυπούνται!

Απίστευτο: Έκανε αφαιμάξεις στο παιδί της για να τη λυπούνται!

Σοκάρει η είδηση ότι μια Δανή έκανε αφαιμάξεις στο γιο της, μια φορά την εβδομάδα, για πέντε ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να δείχνει άρρωστο και να τους λυπούνται...

Όπως έγινε γνωστό, η 36χρονη έκανε συνολικά 110 αφαιμάξεις στο παιδί από την ηλικία του ενός μόλις έτους μέχρι τα πέντε του!

Στους γιατρούς μάλιστα, στους οποίους πήγαινε το παιδί για να το εξετάσουν, υποστήριζε ότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια του μυελού των οστών.

Οι συχνές επισκέψεις της ωστόσο άρχισαν να προβληματίζουν τους γιατρούς, οι οποίοι και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί εγκατέστησαν κρυφές κάμερες στο σπίτι της 36χρονης στη δυτική Δανία, και την συνέλαβαν επ' αυτοφώρω.

Ερωτηθείσα στη δική της για τις συχνές αναρτήσεις όσον αφορά στην «ασθένεια» του παιδιού της, η 36χρονη απάντησε: «Ήθελα να μοιραστώ την ιστορία του. Πίστευα ότι μπορούσε να μας βοηθήσει».

Από την πλευρά του, ο ψυχίατρος που την εξέτασε διαπίστωσε ότι υπέφερε από το σύνδρομο Munchausen by Proxy, μια κατάσταση κατά την οποία ένας ενήλικας «ανακαλύπτει» ασθένειες για το παιδί του, προκειμένου να προσελκύσει την προσοχή.

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη, ο πατέρας ανέλαβε την επιμέλεια του άτυχου αγοριού, το οποίο έχει αναρρώσει πλήρως από την επικίνδυνη περιπέτειά του.