Κατηγορηματικά αρνήθηκε ο Μάικλ Σάντσεζ ότι είχε την παραμικρή σχέση με τη διαρροή των φωτογραφιών που έστελνε στην αδερφή του, Λόρεν, ο Τζεφ Μπέζος, αλλά και την αποκάλυψη του δεσμού τους

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair, εξήγησε ότι «δεν είχα την παραμικρή σχέση σχέση με τη διαρροή αυτών των φωτογραφιών. Δεν είχα ποτέ πρόσβαση. Είναι προφανές ότι είχαν σταλεί σε άλλα πρόσωπα.

Μιλάμε για περίπου 20 dick pics. Η Λόρεν πιθανότατα τις κοινοποιούσε σε πολλές φίλες της. Δεν είχε κακή πρόθεση, δεν είναι αυτό το στιλ της, αλλά όταν είναι ερωτευμένη, της αρέσει να μοιράζεται πράγματα. Μία φορά προσπάθησε να μου δείξει κι εμένα μία και εγώ της είπα: "Τι σκατά σ' έχει πιάσει; Δεν θέλω να το δω αυτό!"».

Η επόμενη αποκάλυψη, ωστόσο, που έκανε ο Σάντσεζ ταράζει τα νερά.

Όπως, λοιπόν, είπε, ο Μπέζος όχι μόνο δεν σκοπεύει να ενδώσει στον εκβιασμό που έκανε το περιοδικό National Enquirer ότι θα βγάλει τις φωτογραφίες στη φόρα, αλλά προτίθεται να αγοράσει την εταιρεία American Media, στην οποία ανήκει το περιοδικό, προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι και να ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από τη διαρροή.

«Είχαμε συζητήσει αυτό το σενάριο. Μάλιστα είχαμε πει η εταιρεία να μετονομαστεί μετά την αγορά σε BOBO LCC, συνδυάζοντας τα αρχικά από την εταιρεία Black Opps της Λορεν και της Blue Origin του Τζεφ. Σε αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας είχαν φτάσει οι συζητήσεις».