Η μοίρα έπαιξε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι σε έναν βρετανό προπονητή ράγκμπι, καθώς ενώ έως ένα σημείο φάνηκε να είναι ευνοϊκή μαζί του, στο τέλος στάθηκε αμείλικτη.

Ο 77χρονος James Chalmers επιβίωσε από καρκίνο, εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά και από χρόνια καρδιοπάθεια, για να "φύγει" στο δείπνο των γενεθλίων του από μία μπριζόλα…

Ο James Chalmers γιόρταζε τα 77α γενέθλιά του σε εστιατόριο του Ντέβον, όταν ξαφνικά ενώ έτρωγε με την παρέα του άρχισε να βήχει και λίγο μετά κατέρρευσε. Ο γιος του έσπευσε να βοηθήσει, αλλά μάταια. Ο προπονητής είχε ήδη πνιγεί από το φαγητό.

Σύμφωνα με την Mirror, έχασε τις αισθήσεις του, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο.

«Το κυρίως πιάτο ήρθε γύρω στις 8:15 και λίγη ώρα μετά άκουσα κάποιον να βήχει. Ο James απλά καθόταν στη θέση του και έβηχε. Φαινόταν σαν να προσπαθούσε απλά να καθαρίσει το λαιμό του», εκμυστηρεύτηκε στενός φίλος του, που δειπνούσε μαζί του.

Ο Spittle ανέφερε επίσης πως όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, ενώ κανείς δεν πρόλαβε μέσα στα λιγότερο από δύο λεπτά του τραγικού συμβάντος να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα.

Το θύμα είχε υποστεί εγκεφαλικό το 2008, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα είχε βγει νικητής από "μάχη" με τον καρκίνο. Επίσης έπασχε από χρόνια καρδιοπάθεια.

Η νεκροψία αποκάλυψε πως πέθανε από οξεία καρδιακή αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις