Ένα από τα ευτράπελα των εκλογών συνέβη στην Λευκάδα, όπου μετά και την καταμέτρηση των σταυρών ο Αντιδήμαρχος Καστού και υποψήφιος με την Δημοτική Παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» με επικεφαλής τον απερχόμενο Δήμαρχο Κώστα Δρακονταειδή, Χρήστος Τριλίβας δεν βρήκε στην κάλπη ούτε την ψήφο του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι, σύμφωνα με δήλωσή του, παρότι ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όλοι για την Λευκάδα», προφανώς στην πορεία άλλαξε γνώμη και ψήφισε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση – Αλλάζουμε πορεία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Σολδάτο.

Όπως προκύπτει μάλιστα από τα αποτελέσματα, ως υποψήφιος έλαβε μηδέν ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν ψήφισε τον συνδυασμό του.

Η αντίδραση του απερχόμενου Δημάρχου Λευκάδας ήταν άμεση αφού διέγραψε τον κ. Χρήστο Τριλίβα από τη Δημοτική Παράταξη «Όλοι για τη Λευκάδα» και τον ανακάλεσε από Αντιδήμαρχο Καστού σύμφωνα με το pamepreveza.gr.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μικρή διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό «Σύγχρονη Λευκάδα (18 ψήφοι) ο συνδυασμός «Όλοι για την Λευκάδα» έμεινε εκτός δεύτερου γύρου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις