Μητροπολίτης Μόρφου: Η ομοφυλοφιλία σχετίζεται με τη (-)ουαλική συμπεριφορά των γονέων

Μητροπολίτης Μόρφου: Η ομοφυλοφιλία σχετίζεται με τη (-)ουαλική συμπεριφορά των γονέων

Αίσθηση από την τοποθέτηση του κύπριου Μητροπολίτη Μόρφου, Νεόφυτου, ο οποίος σε ομιλία του στη Λευκωσία, πριν από ένα μήνα, μίλησε για την ομοφυλοφιλία, υποστηρίζοντας ότι ο Γέροντας Πορφύριος, του είχε πει ότι σχετίζεται με την (-)ουαλική συμπεριφορά των γονέων και ιδιαιτέρως με τις προτιμήσεις της μητέρας.

Στο σχήμα που εξηγεί, εάν μια γυναίκα είναι έγκυος και κάνει πρωκτικό (-) - μη φυσιολογικό όπως το περιγράφει ο εκπρόσωπος της εκκλησίας - με το σύντροφό της και βιώσει (-)ουαλική απόλαυση και ηδονή, αυτό ακριβώς το αίσθημα μεταφέρεται αυτομάτως στο βρέφος.

Ο μητροπολίτης, ανέπτυξε το ομοφοβικό παραλήρημά του, λέγοντας: «Γιατί συμβαίνει κάποιοι να έχουν στο ίδιο φύλο, ερωτική διάθεση; Είναι πρόβλημα, που συνήθως το μεταδίδουν οι γονείς στο παιδί. Και αυτό συμβαίνει την ώρα της ερωτικής πράξης. Ή κατά τη διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων, όχι φυσιολογική, αλλά πρωκτική, να το πω έτσι ξεκάθαρα. Αυτό, όταν αρέσει στη γυναίκα, δημιουργείται επιθυμία και η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος».

Η τοποθέτηση του κάνει τον γύρο του διαδικτύου με επιστήμονες να εκφράζουν έκπληξη για τις αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις οι οποίες όπως υποστηρίζουν προσβάλλουν πρωτίστως τις μητέρες ομοφυλόφιλων παιδιών. 


Δείτε το σχετικό βίντεο: