Εντυπωσιασμένοι με την αποτελεσματικότητά του για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν οι συνάδελφοι του Ζακαρί Ουέστερ, ενός αμερικανού αστυνομικού  που εργαζόταν μέχρι πρότινος στη Φλόριντα. Μέχρι που το παράκανε…

Ο Ουέστερ, βασική αρμοδιότητα του οποίου ήταν να κινείται σε αυτοκινητόδρομους και να πραγματοποιεί ελέγχους σε οδηγούς, είχε οδηγήσει ενώπιον των αρχών 119 άτομα, στην κατοχή των οποίων βρήκε ναρκωτικά. Πολλοί από τους οδηγούς εμφανίζονταν έκπληκτοι και έπαιρναν όρκο ότι δεν είχαν ιδέα, ποιος όμως θα αμφισβητούσε έναν αστυνομικό;

Βασικό του λάθος, ωστόσο, είναι ότι έχασε το μέτρο. Οι επικεφαλής των τοπικών αρχών παρατήρησαν αφενός ότι ο αριθμός των συλλήψεων ήταν υπερβολικά μεγάλος, αφετέρου ότι σε κάθε έλεγχο, η κάμερα που φορούσε στο σώμα του ήταν κλειστή και άνοιγε μόνο μετά τη σύλληψη.

Έπειτα από παγίδα που του έστησαν, αντιλήφθηκαν ότι κουβαλούσε μαζί του καθημερινά δεκάδες σακουλάκια με ναρκωτικά τα οποία «φύτευε» στα αυτοκίνητα που ήλεγχε, προφανώς για να κάνει συλλήψεις και να φανεί ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός.

Όχι μόνο αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τους 119 συλληφθέντες, αλλά ο Ουέστερ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μεγαλύτερη των 13 ετών.