Τραγικό: Πνίγηκε κάνοντας υποβρύχια πρόταση γάμου

Τραγικό: Πνίγηκε κάνοντας υποβρύχια πρόταση γάμου

Όταν ένας άνδρας σκέφτηκε να κάνει μια πρωτότυπη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, δεν περίμενε ότι αυτό θα απέβαινε μοιραίο για τη ζωή του...

Ο Στιβ Γουέμπερ από την Λουιζιάνα των ΗΠΑ και η Κενέσα Αντουάν έκαναν διακοπές στην Τανζανία και διέμεναν σε ένα ξύλινο σπιτάκι με το υπνοδωμάτιο να βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού, στο νησί Πέμπα.

Ο νεαρός άνδρας θέλησε να της κάνει μια διαφορετική πρόταση γάμου, μέσα από το νερό.

Έτσι, έκανε κατάδυση, κρατώντας ένα χειρόγραφο σημείωμα μέσα σε πλαστική θήκη μπροστά από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας προτού ανοίξει το κουτί και της δείξει το δαχτυλίδι, όπως δείχνει το βίντεο που ανάρτησε η Αντουάν στο Facebook.

Το τρυφερό μήνυμα του άνδρα έγραφε: «Δεν μπορώ να κρατήσω την αναπνοή μου τόσο πολύ ώστε να σου πω όλα όσα αγαπάω σε σένα. Αλλά... όλα όσα αγαπώ σε σένα είναι πως σε αγαπώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Θα ήθελες, σε παρακαλώ να γίνεις γυναίκα μου; Θα με παντρευτείς;».

Δυστυχώς όμως, ο Γουέμπερ δεν τα κατάφερε στη συνέχεια να επιστρέψει στην επιφάνεια και πνίγηκε.

«Δεν βγήκες ποτέ από τα βάθη της θάλασσας και ποτέ δεν έμαθες την απάντησή μου. Ναι! Ναι! Ένα εκατομμύριο φορές, ναι, θα σε παντρευτώ!!!» έγραψε και συνέχισε: «Ποτέ δεν καταφέραμε να αγκαλιαστούμε και να γιορτάσουμε την αρχή της υπόλοιπης ζωής μας μαζί, καθώς η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας μετατράπηκε στην χειρότερη, με την πιο σκληρή τροπή της τύχης που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Θα προσπαθήσω να βρω παρηγοριά στο γεγονός ότι απολαύσαμε τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες τις τελευταίες ημέρες και ότι ήμασταν και οι δύο τόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι στις τελευταίες μας στιγμές μαζί» έγραψε η κοπέλα.