Ένα τσουχτερό λογαριασμό κλήθηκαν να πληρώσουν Ιάπωνες τουρίστες, όχι σε κάποιο εξωτικό προορισμό, ούτε στη Μύκονο, αλλά στην πόλη της Ρώμης.

Συγκεκριμένα, οι Ιάπωνες δημοσίευσαν στο TripAdvisor το λογαριασμό από εστιατόριο της Ιταλίας όπου κλήθηκαν να πληρώσουν 430 ευρώ για 2 μακαρονάδες!

Η φωτογραφία της απόδειξης είναι από το εστιατόριο Antico Caffe di Marte, κοντά στο Castel Sant’Angelo στη Ρώμη.

Στην απόδειξη φαίνεται πως χρεώθηκαν 350 ευρώ για το φαγητό και έξτρα 80 ευρώ για το κουβέρ και το πουρμπουάρ.

Το Tripadvisor, μετά την κατακραυγή που δέχτηκε το εστιατόριο, ανέστειλε την σελίδα με τις κριτικές του, αναφέροντας: «Λόγω ενός πρόσφατου γεγονότος που έχει προσελκύσει την προσοχή των μέσων ενημέρωση και έχει προκαλέσει μια εισροή κριτικών που δεν περιγράφουν όμως εμπειρίες από πρώτο χέρι, έχουμε αναστείλει προσωρινά την δημοσίευση νέων σχολίων για αυτή την καταχώρηση».

Στο Tripadvisor οι κριτικές κάνουν λόγο για ένα «κακό» εστιατόριο με τους πελάτες να το χαρακτηρίζουν «απάτη», «κλοπή» και «ανέντιμο».

Οι τουρίστες παρασύρονται και παραγγέλνουν ακριβά πιάτα, καθώς το μενού στο εστιατόριο αναφέρει τις τιμές των ψαριών ανά 100 γραμμάρια(!), τα οποία στοιχίζουν περίπου 6,5 ευρώ.

Το εστιατόριο απάντησε στις κατηγορίες, αναφέροντας στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera: «Το μενού είναι ξεκάθαρο, ο λόγος για τον οποίο οι Γιαπωνέζοι τουρίστες πλήρωσαν αυτή την τιμή είναι επειδή δεν παρήγγειλαν μόνο σπαγγέτι αλλά και ψάρια, τα οποία ήταν ολόφρεσκα. Οι πελάτες, μάλιστα, τα επέλεξαν».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις