Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που δείχνει μια γυναίκα άστεγη να τραγουδάει με συγκλονιστικό τρόπο την άρια «O mio bambino caro» από την όπερα του Πουτσίνι.

Τηγυναίκα κατέγραψε με το κινητό του ένας αστυνομικός στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για μια 52χρονη τραγουδίστρια του κλασικού τραγουδιού, την Έμιλι Ζαμούρκα,η οποία αρρώστησε, ξόδεψε μεγάλα ποσά στους γιατρούς και τελικά κατέληξε να μείνει άστεγη.

Φίλοι της που την αναγνώρισαν, αποκάλυψαν την περιπέτειά της.. Όπως είπε και η ίδια, το μόνο που της είχε μείνει ήταν ένα βιολί αξίας 10.000 δολαρίων το οποίο της το έκλεψαν.

«Ήταν τα πάντα για μένα! Ήταν το μέσο από το οποίο ζούσα», είπε η ίδια μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ που την αναζήτησαν για να πει την ιστορία της.

«Έτσι, έμεινα άστεγη. Δεν μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς και το ενοίκιό μου και μου έκαναν έξωση και από τότε ζω στον δρόμο». Τώρα, κοιμάται σε ένα χαρτόκουτο σε ένα πάρκινγκ. «Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που με νοιάζονται αλλά δεν μπορώ να γίνω βάρος σε κανέναν».

Η 52χρονη δεν γνώριζε ότι είχε γίνει γνωστή τόσο εντός όσο και εκτός ΗΠΑ παρά μόνο όταν επικοινώνησαν μαζί της φίλοι της. Αυτό που ελπίζει η ίδια είναι μέσα από αυτή την δημοσιότητα να επιστρέψει ξανά στη μουσική της και να αποκτήσει μια στέγη πάνω από το κεφάλι της.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις