Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ μπορούν να σε κάνουν να χαμογελάσεις ακόμα και στην κηδεία τους. Κι αν αυτό σας φαίνεται αδιανόητο ή μη πραγματοποιήσιμο, διαβάστε την ιστορία του Σέι Μπράντλεϊ, ενός βετεράνου των ιρλανδικών Ενόπλων Δυνάμεων που μετέτρεψε την κηδεία του σε… κωμωδία!

Ο Μπράντλεϊ έφυγε από τη ζωή στις 8 Οκτωβρίου και εκτός από τους συγγενείς του, πολλοί φίλοι του από τον στρατό έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν και να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία. Το κλίμα πολύ βαρύ, η συγκίνηση έντονη και τα δάκρυα εμφανή στα πρόσωπα όλων, μια και ο ήρωας της ιστορίας μας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

UNCLEARED GRABS - Irish funeral bursts into laughter when pre-recorded message of dead man calling out to be freed from the coffin is played

Και ξαφνικά… όλοι μένουν κάγκελο.

«Πού σκατά βρίσκομαι; Βγάλτε με έξω, είναι σκοτεινά εδώ πέρα. Ο παπάς είναι αυτός που ακούω; Παπά βγάλε με, ο Σέι είμαι και με έκλεισαν στο κουτί. Μπροστά σου είμαι, νεκρός. Είπα απλώς να σας πω ένα γεια και να σας αποχαιρετήσω».

UNCLEARED GRABS - Irish funeral bursts into laughter when pre-recorded message of dead man calling out to be freed from the coffin is played

Ο Σέι είχε φροντίσει καιρό πριν πεθάνει, μια και γνώριζε ότι μετρούσε αντίστροφα, να ηχογραφήσει το παραπάνω μήνυμα. Είχε ζητήσει μάλιστα από την κόρη του να φροντίσει να μπουν ηχεία στο λάκκο, ώστε να ακούγεται καθαρά σε όλους.

Αν δεν ήταν ο Σέι Μπράντλεϊ ένας μικρός θεούλης, τότε ποιος είναι;

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις