Παραλίγο να πληρώσουν με τη ζωή τους, δυο νέοι, την κακόγουστη φάρσα που έστηναν σε ανυποψίαστους πολίτες.

Οι δυο φαρσέρ, είχαν την φαεινή ιδέα να σταματάει ο ένας κάποιον περαστικό, από τον οποίο ζητούσε αναπτήρα και όταν του τον έδινε, άναβε μια φωτιά με κάτι που κρατούσε στο χέρι του, το πέταγε και μέσα από ένα προπέτασμα καπνού εμφανιζόταν ένας κλόουν με αρκετά τρομακτική όψη.

Το έκαναν σε πολλούς μέχρι την στιγμή που έστησαν το σκηνικό σε μια υπόγεια διάβαση και εντόπισαν έναν τύπο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Φτάνοντας δίπλα στον ένα φαρσέρ, ο τελευταίος του ζητάει ευγενικά μια φωτιά και όταν του δίνει τον αναπτήρα, ακολουθεί το κόλπο με τον καπνό και η ξαφνική εμφάνιση του κλόουν.

Ο τύπος που έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό βλέπει τον κλόουν να βαδίζει προς το μέρος του και σε δευτερόλεπτα εμφανίζει ένα περίστροφο με το οποίο σημαδεύει και τους δύο φαρσέρ.

Αυτοί έντρομοι του φωνάζουν να μην πυροβολήσει, ότι όλο αυτό είναι μια φάρσα και του δείχνουν ακόμη και το σημείο με την κρυμμένη κάμερα που βιντεοσκοπεί μια φάρσα που μεταβλήθηκε σε σκηνικό του τρόμου.

Ο κλόουν βγάζει την μάσκα του, του λέει να ηρεμήσει και μόνο τότε ο νεαρός βάζει το περίστροφο στην τσέπη του και φεύγει λέγοντάς τους να ωριμάσουν. Κάτι που μάλλον έγινε μετά τα όσα έζησαν….

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις