Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 43χρονος οδηγός νταλίκας στην Κύπρο, ο οποίος σε βίντεο του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιαζόταν να οδηγεί το όχημα του χρησιμοποιώντας μόνο τα πόδια του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την εμφάνιση του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγιναν έρευνες και εντοπίστηκε ο οδηγός του οχήματος.

Στο βίντεο, ο 43χρονος που δηλώνει και επαγγελματίας οδηγός νταλίκας, φαίνεται να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο. Στα σχετικά σχόλια, μάλιστα, αναφέρεται: «να κόψουμε και κανένα ύπνο…», υποδηλώνοντας έτσι την αμέλεια που επιδεικνύει στο οδήγημα.

Να σημειωθεί ότι το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε σε ζωντανή μετάδοση.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Πρόκειται για 43χρονο από τη Λεμεσό, ο οποίος κλήθηκε για ανάκριση και κατηγορήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (01.11.2019), στην Τροχαία Λεμεσού, για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης και για οδήγηση με μη ελεύθερα χέρια.

Σε δημόσια τοποθέτησή του, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι το φορτηγό, στο τιμόνι του οποίου είχε πάνω τα πόδια του, βρισκόταν πάνω σε πλατφόρμα και άρα ισχυρίζεται ότι δεν οδηγούσε.

Σε ανάρτησή της στο twitter η Αστυνομία αναφέρει ότι «η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο και των άλλων».


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις