Αυτός είναι ο αστυνομικός που έγινε viral, τραγουδώντας στο Μοναστηράκι

Αυτός είναι ο αστυνομικός που έγινε viral, τραγουδώντας στο Μοναστηράκι

Έγινε ευρέως γνωστός μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο, που τον δείχνει να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδά το «Stand by me» δίπλα σε πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι.

Την ταυτότητα του αστυνομικού αποκάλυψε αρχικά η σελίδα, που ανάρτησε το βίντεο, καθώς οι χρήστες του Facebook ήθελαν να μάθουν ποιος είναι ο 30χρονος άνδρας.

Όπως προκύπτει, ο αστυνομικός Μάριος Δαρβίρας με την μεγάλη αγάπη για την μουσική, έχει... "προϋπηρεσία". Διατηρεί μάλιστα και λογαριασμό στο Youtube, όπου ανεβάζει τραγούδια του ή ερμηνείες άλλων αγαπημένων κομματιών.

Επίσης, είχε εμφανιστεί στο δεύτερο blind audition του φετινού The Voice τον περασμένο Σεπτέμβρη. Ο αστυνομικός που συστήθηκε απλώς με το όνομά του και τον τόπο όπου μένει στην Καλλιθέα, ερμήνευσε το τραγούδι «Λόγια φιλικά». Ωστόσο, δεν έπεισε τους κριτές...

Σύμφωνα με πληροφορίες όχι μόνο δεν υπάρχει καμιά δυσαρέσκεια στους κόλπους της Αστυνομίας, για την ενέργεια του αστυνομικού ή για την έκταση που πήρε το θέμα μέσα από τα social media, αλλά αντίετα υπάρχει θετική ανταπόκριση, καθώς ενισχύει την ανθρώπινη εικόνα της ΕΛΑΣ.