Χρήστος Σαντικάϊ : Δείτε το αγόρι που τραγουδούσε τα κάλαντα στον τηλεοπτικό δίαυλο του ALTER τα Χριστούγεννα, αλλά κι έψελνε εκκλησιαστικούς ύμνους το Πάσχα. Έγινε γνωστόςσε ηλικία 9 ετών ξεκινώντας με τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας. Σήμερα είναι 26ετών και παρόλο που το όνομά του έχει ταυτιστεί με τους ύμνους της Μεγάλης Βδομάδας και της Ανάστασης κάνοντάς τον τότε πολύ διάσημο, ο ίδιος αποκαλύπτει πωςτην εποχή εκείνη τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά.

«Δεν μου αρέσει που κάθε Πάσχα έρχομαι στην επικαιρότητα επειδή έψελνα μικρός… Ήμουν ένα μικρό παιδί από την Αλβανία με γονείς μετανάστες. Συμφωνήθηκαν με το Alter κάποια πράγματα-σε ό,τι αφορά το οικονομικό-, τα οποία δεν τηρήθηκαν. Δεν πήρα ούτε τα μισά από όσα μου είχαν πει ότι θα πάρω. Και δέχτηκα όλη αυτήν την υπερπροβολή, που περισσότερο κακό μου έκανε, παρά καλό. Δεν είχα κι έναν άνθρωπο δίπλα μου που να ξέρει πώς να διαχειριστεί όλο αυτό», είπε ο Χρήστος Σαντικάι, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso το 2018.

Δείτε πως ήταν ο μικρούλης Χρήστος σε ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι :

Σήμερα έχει λογαριασμό στο Instagram το οποίο ενημερώνει περιστασιακά, και στον οποίο μπορείτε να δείτε πως είναι σήμερα. Στο τελευταίο insta τον βλέπουμε να συνεχίζει να τραγουδάει :

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις