Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον αγώνα του με τον Ισραηλινό Ντένις Σαποβάλοφ στοATP Cup της Αυστραλίας, αν και έχασε, κέρδισε τις εντυπώσεις για τη στάση του όταν μια επόπτρια τραυματίστηκε. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας έτρεξε να προσφέρει τη βοήθεια του όταν η επόπτρια χτύπησε αμέσως μετά το σέρβις του Σαποβάλοφ. Η γυναίκα, που κινήθηκε γρήγορα για να επιστρέψει στη θέση της, παραπάτησε και τραυματίστηκε στο πόδι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπευσεκοντά της και φαίνεται να της μιλάει, καθώς εκείνη δείχνεινα πονάει αρκετά. Λίγο μετά της έφερε μία καρέκλα για να καθίσει. Πολλοί χρήστες του Twitter αποθέωσαν τον Έλληνα άσσο του τένις που στάθηκε δίπλα στην επόπτρια, η οποία αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησε με αμαξίδιο διότι δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι της.ATP Cup: Ήττες για την ελληνική αποστολή από τον Καναδά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκαν στους πρώτους αγώνες του νεοσύστατου ATP Cup της Αυστραλίας, με την ελληνική αποστολή να ξεκινάει από το 0-3 τις προσπάθειές της στο τουρνουά κόντρα στον Καναδά. Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε αρνητικά τις υποχρεώσεις της στο ATP Cup που φιλοξενείται στην Αυστραλία, κόντρα στο φαβορί του ομίλου, Καναδά. Τόσο ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκαν στους πρώτους αγώνες, με τους Καναδούς τενίστες να βρίσκονται σε καλύτερη βραδιά.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης έπαιξε πρώτος, κόντρα στον Φέλιξ Όγκερ Αλιασίμ, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2 (1-6, 3-6). Στην συνέχεια αγωνίστηκε ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Ντενίς Σαποβάλοβ, και έπειτα από μεγάλη μάχη ηττήθηκε με 0-2 (6-7 και 6-7), με την Ελλάδα να ξεκινάει έτσι με 0-2 κόντρα στον δυνατό Καναδά. Στο διπλό με το οποίο έκλεισε το πρόγραμμα, οι Σαποβάλοφ/Αλιασίμ κέρδισαν τους Πέτρο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη με 6-2, 6-3.

Η Ελλάδα έχει ακόμα δύο αντιπάλους να αντιμετωπίσει, αφού θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Γερμανία (05/01) και Αυστραλία (07/01).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις