Πέραμα 12χρονη: Ατρόμητη αποδείχτηκε μια μαθήτρια όταν της επιτέθηκε ένας 25χρονος. Όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι της στο Πέραμα με το τοπικό λεωφορείο. Μέσα σε αυτό, βρισκόταν ένας 25χρονος ο οποίος την παρακολουθούσε. Όταν η κοπέλα κατέβηκε, ο άνδρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει (-)ουαλικά.

Η ίδια δήλωσε στο STAR: «Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος». «Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρό(-)α, ήταν γύρω 24 – 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί», συμπλήρωσε.

Ο νεαρός, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι όταν διαπίστωσαν ότι ο ύποπτος ήταν μελανιασμένος από τα χτυπήματα της μικρής.

Σημειώνεται πως η μικρή είναι αθλήτρια του Κουνγκ Φου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις