Λαμία: Στησυνεδρίαση, η οποία φανέρωσε παντελή έλλειψη οργάνωσης και έγινε εν μέσω συνεχών διαπληκτισμών, υπήρχε – άκουσον άκουσον – έντονη αστυνομική παρουσία. Βεβαίως, ουδείς εξεπλάγη που δεν ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση. Μήπως, το ίδιο δεν συμβαίνει και με πολλούς από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Ελλάδα;

Στο φινάλε της επεισοδιακής συνεδρίασης, συνέβη το αμίμητο…Σύμφωνα με το τοπικό μέσο lamiareport.gr, ο Τάσος Σπυρίδωνος, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κατήγγειλε τον πρόεδρο Κώστα Σακελλάρη για… κλωτσιά στο καλάμι. Και όχι μόνο αυτό. Έσπευσε να αναπαραστήσει την επίμαχη σκηνή, αφού βεβαίως εκτίμησε ότι είχε αρκετό χώρο για να πέσει!

Αξίζει να δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος του

Φανταστείτε την αντίστοιχη συνεδρίαση μιας τοπικής ποδοσφαιρικής Ένωσης σε μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα, για παράδειγμα στην Αγγλία, τη Γερμανία ή την Πορτογαλία. Οι συγκρίσεις είναι δυστυχώς αμείλικτες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, η συγκεκριμένηεικόνα της μιζέριας και της «κουτοπονηριάς», για να το πούμε κομψά, που επικράτησε στην εν λόγω συνεδρίαση, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα στο χορτάρι των περισσότερων γηπέδων της χώρας.Ποδοσφαιρικοί αγώνες, όπου όλοι ασχολούνται με τους διαιτητές, τους παράγοντες, την αστυνομία και όχι με το ποδοσφαιρικό θέαμα.

Ένα ακόμη βίντεο με τις σκηνές απείρου κάλλους στη Λαμία

Πηγή φωτό και βίντεο: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις