Ένα ζευγάρι ομογενώνμε καταγωγή από την Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε σε μία συγκινητική κίνηση, θέλοντας ναγεμίσει το χωρίο του με χαρούμενες παιδικές φωνές. Συγκεκριμένα, αποφάσισε σε κάθε οικογένεια που αποκτάπαιδίκαι κατοικεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του να χαρίζει 1.000 ευρώ.

Αυτή την είδησηείδηση για το βοήθημα που αφορά τις νέεςγεννήσειςκαι προσφέρει η οικογένεια Μούτου γνωστοποίησεηΤοπική Κοινότητα Κανδήλας της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου με ανακοίνωσή της την οποία μεταδίδει τοxiromeronews.blogspot.com.


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κοινότητα Κανδήλας:

«Κάνουμε γνωστό στουςκατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλαςότι από τώρα και στο εξής κάθε παιδί που γεννιέται και του οποίου οπατέρας είναι Κανδηλιώτης και κάτοικος Κανδήλας,θα παίρνει ως επιδότηση από τοζεύγος των ομογενών μας Γεωργίου και Ζωής Μούτου το ποσό των χιλίων ευρώ.

Αυτό θα είναι ένα βοήθημα στους γονείς για τα πρώτα έξοδα του νεογέννητου παιδιού τους.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κανδήλας ευχαριστούν θερμά τον κ. Γεώργιο και κ. Ζωή Μούτου γι’ αυτή την ευεργεσία στο χωριό μαςκαι ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλοι μιμητές τους.

Καλή χρονιά σε όλους.

Για το Τοπικό Συμβούλιο Κανδήλας
Ο πρόεδρος
Στυλιανός Σιδεράς».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις