Είχε συνοδηγό έναν… σκελετό για να παραβιάσει τον ΚΟΚ: Ένας 62χρονος Αμερικανός συνελήφθη καθώς είχε την φαεινή ιδέα να χρησιμοποιήσει την λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, βάζοντας στη θέση του συνοδηγού έναν ψεύτικο σκελετό, στον οποίο φόρεσε ρούχα και καπέλο. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, ο αστυνομικός που τον σταμάτησε για έλεγχο, διαπίστωσε πως στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο σκελετός, τον οποίο μάλιστα είχε φροντίσει να δέσει με ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας, περίπου 7.000 οδηγοί στην Αριζόνα συλλαμβάνονται για παραβίαση των κανόνων που αφορούν την οδήγηση στις λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, κάθε χρόνο. Το τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Αριζόνα έδωσε φωτογραφία από το περιστατικό στο Twitter, όπου απηύθυνε και την εξής προειδοποίηση: "Νομίζετε πως μπορείτε να χρησιμοποιείτε την λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με συνοδηγό τον Skeletor; Κάνετε 'θανάσιμο' λάθος".

Σύμφωνα με το Associated Press, ο συλληφθείς δεν ήταν ο μόνος που παραβίασε τον ΚΟΚ με αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο. Τον περασμένο Απρίλιο, ένας οδηγός συνελήφθη να οδηγεί με "συνοδηγό" ένα ανδρείκελο, που φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ και γυαλιά ηλίου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις