Τέρας του Λοχνες: Ας χαλαρώσουμε λίγο με ένα τέρας που όλοι αγαπήσαμε. Ο Ιρλανδός 55χρονος Eoin O’Faodhagain σύμφωνα με τη Daily Mail,είδε το μυθικό τέρας να κολυμπά στις 18 Ιανουαρίου στην περιοχή Urquhart Bay και μάλιστα το κατέγραψε σε βίντεο, το οποίο υπέβαλε στο επίσημο αρχείο καταγραφής των εμφανίσεων του τέρατος του Λοχ Νες.

Το βίντεο «επιβεβαιώθηκε» από το αρχείο και έτσι είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Νέσι για τη δεκαετία του 2020 από τον περασμένο Οκτώβριο.

O Eoin εκτιμά ότι αυτό που είδε είχε πλάτος περίπου 1,2 μ. και μήκος 3 μ. «Είναι τέλειο που ήμουν ο πρώτος που είδα το τέρας του Λοχ Νες για τη δεκαετία. Υπάρχουν πολλές εικασίες ότι αυτό το πλάσμα είναι μεταναστευτικό αλλά εγώ πιστεύω ότι η Νέσι δεν πάει πολύ μακριά από τη λίμνη». Τώρα έχει εντοπίσει τη Νέσι έξι φορές συνολικά, τέσσερις από αυτέςπέρυσι. Δείτε την "φρέσκια" εμφάνιση της Νέσι όπως τη δημοσίευσε η daily mail

Η προηγούμενη φορά που η Νέσι είχε καταγραφεί ήταν από τον 5χρονο Ζάχαρι Γουάιτ. Απίστευτα αξιόπιστη μαρτυρία ένας πεντάχρονος να βλέπει ένα τέρας και όλος ο πλανήτης να γράφει για αυτό. Την προηγούμενη χρονιά το τέρας του Λοχ Νες εμφανίστηκε περισσότερες φορές από ποτέ, 18 συνολικά. Και αν δεν υπάρχει έπρεπε να το εφεύρουμε. Μέχρι ντοκιμαντερ φτιάχνονται κατά καιρούς:

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ερευνητές από τη Νέα Ζηλανδία ισχυρίστηκαν ότι το τέρας του Λοχ Νες θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο χέλι, εξετάζοντας DNA από δείγματα νερού από τη λίμνη Νες.Έρευνα του 2018 αποκάλυψε ότι η Νέσι αξίζει για την οικονομία της Σκωτίας 41 εκατομμύρια λίρες. Χαλάλι η φασαρία και η παρούσα δημοσίευση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις