«Της Ελλάδος τα παιδιά»:Ο Γιάννης Σαββιδάκης, του οποίου η καριέρα απογειώθηκε με τον ρόλο του ως«Ντάλας» από την σειρά του ΑΝΤ1, ρωτήθηκε για το τέλος που είχε. Ο Έλληνας ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά πως ήταν μία απόφαση που πάρθηκε αποκλειστικά και μόνο από τον Γιάννη Μπέζο. «Της Ελλάδος τα παιδιά»: Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν εξαιτίας της σειράς «Εκείνες κι Εγώ».

Ο Σαββιδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Καθόλου δεν με ενοχλεί που με φωνάζουν ακόμα “Ντάλας”. Αν και αρκετοί έχουν την εντύπωση πως η σειρά είχε μεγάλη διάρκεια, η αλήθεια είναι πως διήρκεσε μόνο μιάμιση τηλεοπτική σεζόν. Ούτε καν δύο. Κάποια στιγμή, ο Γιάννης Μπέζος αποφάσισε να το κόψει για να κάνει τη σειρά “Εκείνες και Εγώ”.

Μας το ανακοίνωσε και δεν καταλάβαμε ποτέ το γιατί, μιας και ο κόσμος το είχε αγαπήσει πολύ το συγκεκριμένο σίριαλ. Ακόμα και σήμερα ζητάει ένα remake, κάτι που φυσικά δεν γίνεται, μιας και ο Κώστας Ευριπιώτης δεν είναι πια στη ζωή.

Θεωρώ, όμως, πως δεν “στιγματίστηκα” από τον συγκεκριμένο ρόλο, διότι παράλληλα με την πορεία που είχα ως ηθοποιός, ήμουν και τραγουδιστής».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις