Γιώργος Κατρούγκαλος: Χιουμοριστικό βίντεο για το Ασφαλιστικό από το ΠΑΜΕ με τίτλο «Ασφαλιστικό: Εμείς δεν θα πέσουμε! Όλοι στην απεργία 18 Φλεβάρη!». «Πρωταγωνιστής» στο βίντεο είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και Εργασίας, ο οποίος τραυματίστηκεστην προσπάθεια του να παίξει μπάντμιντον.«Με βάση τον αυτοσαρκασμό του κ. Κατρούγκαλου του αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο, ευχόμενοι περαστικά!», σημειώνει το ΠΑΜΕ και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 18 Φλεβάρη και στη συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στα Προπύλαια απαιτώντας να αποσυρθεί τώρα το απαράδεκτο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο!

Με τίτλο «εμείς δεν θα πέσουμε», το ΠΑΜΕ αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο. «Με βάση τον αυτοσαρκασμό του κ.Κατρούγκαλου του αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο, ευχόμενοι περαστικά!», σημειώνει το ΠΑΜΕ. «Το δικαίωμα στην ασφάλιση αφορά όλους, ακόμη και αυτούς που μας τη στέρησαν. Παλεύουμε ενάντια στο νόμο Κατρούγκαλου – Βρούτση», αναφέρεται στο βίντεο.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο, «πληρώνοντας» το γεγονός πως δεν φορούσε την κατάλληλη ενδυμασία, καθώς φορούσε τα ρούχα του γραφείου. Αξίζει να σημειωθεί πως έδωσε τον συγκεκριμένο αγώνα μπάντμιντον παρευρισκόμενος σε εκδήλωση της αραβικής πρεσβείας.Όπως γίνεται αντιληπτό και από το βίντεο ο έμπειρος πολιτικός παρέμεινε στο πάτωμα για αρκετή ώρα.Στην συνέχεια εξάλλου τον μετέφεραν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ένα ελαφρύ κάταγμα.

Με ανάρτησή του στο Twitter έδειξε ότι… δεν έχασε το χιούμορ του, κάτι που αποτέλεσε και το έναυσμα για να χρησιμοποιηθεί το βίντεο από το ΠΑΜΕ για την… απεργία της ερχόμενης Τρίτης! Ειδικότερα, ο κ. Κατρούγκαλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Συμμετείχα το πρωί σε μία αθλητική εκδήλωση αραβικής πρεσβείας. Έπεσα και οι εξετάσεις έδειξαν ένα ελαφρύ κάταγμα. Ελπίζω από αύριο να είμαι ξανά μάχιμος (έστω κ με κηδεμόνα). Θερμές ευχαριστίες σε όσους επικοινωνήσατε μαζί μου για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας», γράφει και συνεχίζει: «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται… Δεν τον άκουσα».Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών υπέστη ένα ελαφρύ κάταγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις