Τρόμος στον αέρα: Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Ryanair από το Μαρόκο προς στις Βρυξέλλες. Κατά την διάρκεια της πτήσης το αεροσκάφος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώναDennis με αποτέλεσμα να προκληθούν δυνατές αναταράξεις από τους θυελλώδεις ανέμους. Κάποιοι έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα και άρχισαν να καταγράφουν. Οιεικόνες είναι χαρακτηριστικές. Δεμένοι στα καθίσματα περιμένουν με ανυπομονησία να περάσουν την καταιγίδα και να προσγειωθούν με ασφάλεια στοαεροδρόμιο του Σαρλερουά στο Βέλγιο.

Κατά την διάρκεια της προσπάθεια του πιλότου όμως στην καμπίνα του αεροσκάφους εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές. Άλλοι επιβάτες να ουρλιάζουν , άλλοι να προσεύχονται και άλλοι να ζητούν βοήθεια από το πλήρωμα και τους αεροσυνοδούς. Τελικά μετά από 3 ώρες και 40 λεπτά ο πιλότος κατάφερε να το προσγειώσει και οι καρδιές των επιβατών πήγαν στην θέση τους.

Χίθροου :Προσγείωση για όσκαρ

Πριν από λίγες ημέρες ένα άλλο αεροσκάφος , έναAirbus A380 της Etihad Airways επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο τουΧίθροου εν μέσω καταιγίδας. Ο πιλότος όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί έδωσε σκληρή μάχη για να μπορέσει να το προσγειώσει με ασφάλεια.Το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο όσο πλησίαζε στο έδαφος φαινόταν να παίρνει κλίση προς τα αριστερά όμως τελικά ο πιλότος με άριστο χειρισμό κατάφερε να προσγειώσει το «θηρίο» των 574.000 κιλών. Η προσγείωση ήταν για όσκαρ και οι επιβάτες όταν πάτησαν γη…ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ντένις» είναι πολλά αλλά ο συγκεκριμένος πιλότος αποδείχτηκε ο απόλυτος κυρίαρχος των αιθέρων.