Το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να ανακοίνωσε την ιστοσελίδα για τα διαδικτυακά μαθήματα που είναι το sch.gr, ωστόσο υπάρχουν τεράστια παράπονα, σχετικά με τη λειτουργία της. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως έχουν υπάρξει αρκετές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς οι γονείς δεν έχουν κατορθώσει να μπουν στο συγκεκριμένοsite, από τη στιγμή που η ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας λειτουργεί σπάνια.

Αυτός είναι και ο λόγος που τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μίαφωτογραφία του Τσακ Νόρις με χαρακτηριστική λεζάντα, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνειviral στο διαδίκτυο. Δείτε τη σχετική εικόνα:

Πάντως πρέπει να τονιστεί πως ακόμη και τα άτομα που έχουν καταφέρει να συνδεθούν, δυσκολεύονται αρκετά για να κάνουν την δουλειά τους, καθώς η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αργεί σε μεγάλο βαθμό να φορτώσει τις σελίδες της, δείχνοντας πως το συγκεκριμένο εγχείρημα βγήκε με… πρόχειρο τρόπο στο διαδίκτυο.

Δείτετις υπηρεσίες τουΠανελληνίου Σχολικού Δικτύου

To Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) παρέχει δικτυακές συνδέσεις σε όλα τα σχολεία και διοικητικές, και άλλες μονάδες της εκπαίδευσης. Οι δικτυακές συνδέσεις παρέχουν πρόσβαση και στο διαδίκτυο. Επίσης παρέχει μια σειρά δικτυακών υπηρεσιών σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, σχολεία, διοικητικές μονάδες, εκπαιδευτικούς , διοικητικό προσωπικό και μαθητές. Η πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΠΣΔ προβλέπει διαδικασίες εγγραφής που εξασφαλίζουν ότι οι χρήστες των υπηρεσιών είναι μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

  • Σύνδεση στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο
  • Εγγραφή χρηστών και ανάκτηση στοιχείων
  • Υποστήριξη και ενημέρωση χρηστών
  • Υπηρεσίες επικοινωνίας Φιλοξενία ιστοτόπων
  • Δημοσίευση και συνεργασία Ηλεκτρονική μάθηση
  • Υπηρεσίες πολυμέσων Δημιουργική και Ασφαλής πρόσβαση στο Διαδίκτυο
  • Υποστηρικτικές υπηρεσίες
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις