Κορονοϊός: Αρκετός κόσμος έχει αναρωτηθεί για το τι μπορούν να λένε πίσωςαπό τις κάμερες ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας και ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς, οι άνθρωποι που… μπαίνουν σε κάθε σπίτι τον τελευταίο καιρό σε καθημερινή βάση, ενημερώνοντάς μας για την πορεία του κορονοϊού.Εξάλλου, η πλειοψηφία έχει την περιέργεια να μάθει το τι γίνεταιστις συσκέψεις, μια απορία που έρχεται να μας λύσει έναβίντεο που κυκλοφορεί στο facebook. Η πανδημία του κορονοϊού και εγκλεισμός για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι έχουν οδηγήσει τον κόσμο στην αναζήτηση αστείων καταστάσεων για να ξεφύγει το μυαλό.Έτσι άλλοι γράφουν τραγούδια με στίχους για τον κορονοϊό, ενώ άλλοι προχωρούν σε παραλλαγή των στίχων γνωστών τραγουδιών.

Υπάρχουν και εκείνοι που βρήκαν έναν πιο ευφάνταστο τρόπο για να «διασκεδάσουν» την καραντίνα, συγκρίνοντας την Ελλάδα με την Γερμανία και συγκεκριμένα με τον ναζιστή Χίτλερ. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χίτλερ ενημερώνεται για την έξαρση του κορωνοϊού σε Ελλάδα και Γερμανία ενώ οι αξιωματούχοι του τον ενημερώνουν ότι η εξάπλωση στην Ελλάδα του κορωνοϊού είναι μηδαμινή γιατί πολύ απλά οι Έλληνες «Μένουμε Σπίτι». Απολαύστε το.

Αξίζει να σημειώθει πως το συγκεκριμένι βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία από αρκετό κόσμο για διάφορα… ξεσπάσματα και προέρχεται από τη ταινίαDer Untergang του 2004 που έχει μάλιστα 8.4 στο IMDb.