Τεστ κορονοϊός:Η 24χρονηΚέλι Μιλς από την πόλη Salt Lake City των Η.Π.Α. κατέγραψε τη στιγμή που έφτασε στα επείγοντα για να της κάνουν το τεστ για κορονοϊό. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η νεαρή γυναίκα ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών οι οποίοι της πήραν δείγμα. Η ίδια ανέβασε το βίντεο στο προφίλ της στο TikTok, με σκοπό να δώσει ένα μήνυμα για τη σημασία του social distancing.Στις 16 Μαρτίου της ζήτησαν από τη δουλειά να γυρίσει σπίτι καθώς παρουσίασε συμπτώματα γρίπης. Δυο μέρες αργότερα τα συμπτώματά της έγιναν χειρότερα και κάλεσε τον γιατρό της, ο οποίος της πρότεινε να πάει να κάνει τεστ για κορονοϊό, στο South Jordan Health Center του University of Utah, όπου και κάλεσε για να κλείσει ραντεβού.

Μιλώντας στο Health.com, η ίδια είπε ότι το προσωπικό του Κέντρου Υγείας της ζήτησε να παραμείνει στο αυτοκίνητό της, με κλειστά παράθυρα, ώστε να εμποδίσουν τον ιό να εξαπλωθεί.Με το αυτοκίνητό της έφτασε στη σκηνή όπου πραγματοποιούνταν τα τεστ σε πιθανά κρούσματα. Φορώντας τα απαραίτητα προστατευτικά υλικά έλεγξαν τη θερμοκρασία της και τα επίπεδα οξυγόνου, πήραν δείγμα από τη μύτη και τον λαιμό της μέσα από το παράθυρο του οδηγού και η όλη διαδικασία διήρκεσε 10 λεπτά.

«Κάλεσα μερικούς γνωστούς μου που είχα έρθει σε επαφή τις προηγούμενες μέρες. Ένας λόγος που ήμουν χάλια ψυχολογικά ήταν το γεγονός ότι σκεφτόμουν πως, αν όντως έχω τον ιό, ίσως να τον είχα μεταδώσει στη θεία μου και εκείνη σε όλη της την οικογένεια. Ή στον κόσμο που πάει στο ίδιο γυμναστήριο με μένα, στον πατέρα μου ή στους παππούδες μου».Της είπαν ότι μέσα σε 48 ώρες θα είχε τα αποτελέσματα του τεστ. Πράγματι, μια μέρα μετά έμαθε ότι ήταν αρνητικό. «Σκοπός του βίντεο δεν είναι να τρομάξω τον κόσμο και να τους αποθαρρύνω να κάνουν το τεστ. Απλώς ήξερα ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν καν ποια είναι η διαδικασία. Οι νοσηλευτές που επιμελούνται τα τεστ πάντως είναι όλοι απίθανοι και έχουν την ικανότητα να σε κρατούν ήρεμο σε όλη τη διαδικασία» λέει η Κέλι, ευχαριστώντας το προσωπικό του για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξε.

@kelleymills4

i had a stick in my brain for 30 seconds today wbu? WASH UR HANDS AND STAY HOME OK ##coronatime ##fyp ##coronavirus ##utah

♬ Its Corona Time – Red Knight