Κορονοϊός Σχέσεις:Διαβάστε 5 τρόπους επιβίωσης στον καιρό της πανδημίας

Σε καιρό νομιμότητας και αναγκαστικής καταστολής ουδείς ασχολείται (επίσημα) με τους παράνομους έρωτες. Μια κατηγορία που δεν μπορεί να μπειστην Εργάνη για αποζημίωση, ούτε φυσικά έχει το δικό της Sms μετακίνησης όπως είναι απόλυτα λογικό.Η απαγόρευση βλάπτει τις παράνομες σχέσεις και κάτι πρέπει να γραφτείκαι για αυτές επιτέλους.


Για κάθε ποστ που γίνεται στο ίντερνετ από κάποιον που περιγράφει πόσο χαίρεται που ξαναβρήκε την συζυγική γαλήνη, ένα δάκρυ τρέχει από κάποιον παράνομο εραστή ή ερωμένη.
Ο περιορισμός των μετακινήσεων και η έξοδος με βεβαίωση sms αποκατέστησε τη νομιμότητα των θεσμοθετημένων σχέσεων αλλά κατέστρεψε τα παράνομα ζευγάρια.

Εν αρχή είναι το «Μένουμε Σπίτι»

Πρώτα από όλα να τονίσουμε ότι πρέπει να σεβαστούμε το "Μένουμε σπίτι" ώστε να παραμείνουμε υγιείς για να μπορούμε στο εγγύς μέλλον να παρανομήσουμε ερωτικά, αλλιώς ρισκάρουμε τη διασπορά του ιού και μπορεί να βρεθούμε εμείς ή κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο με κανέναν αναπνευστήρα στο νοσοκομείο.
Θα σας παρουσιάσουμε λοιπόν με καθαρά χιουμοριστική διάθεση αλλά και τον πόνο μιας παρανομης/ουτι θα μπορούσε να συμβαίνει σε ένα παράλληλο σύμπαν εν μέσω πανδημίας ώστε να επιβιώσει ένας παράνομος έρωτας.

6 τακτικές επιβίωσης

1. Χρησιμοποιούμε το Viber. Είναι το πιο ασφαλές, γιατί μπορούμε να χρησιμοποιούμε την απόκρυψη συνομιλίας με κωδικό. Δείτε παρακάτω στην εικόνα πώς πατάμε παρατεταμένα πάνω σε μία υπάρχουσα συνομιλία και στη συνέχεια επιλέγουμε απόκρυψη συνομιλίας, βάζουμε κωδικό και εξασφαλίζουμε ότι όταν γίνεται Pop up μήνυμα δεν Θα εκτεθούμε ή ότι το κινητό δεν μπορεί να ψαχτεί. Επίσης πιο εύκολα βγαίνει και το pop up. Προτείνουμε viber γιατί είναι διαδεδομένη υπηρεσία και δεν θα προκαλέσετε υποψίες. Αν επιλέξετε κανένα spy -κάτι θα είστε αυτομάτως ύποπτη/ος

2. θεωρούμε περιττό φυσικά να αναφέρουμε ότι στις επαφές προσθέτουμε το αίσθημα με ένα "άκυρο όνομα" για να μη συμβεί κάποιο ατύχημα. Προσοχή όμως, βάζουμε όνομα του ίδιου φύλου. Δεν μπορεί η Έρρικα να καταχωρείται ως….Βαγγέλης και τούμπαλιν.


3. Κλήσεις και επικοινωνία με τα παραπάνω μόνο κατά τη διάρκεια της νόμιμης έξοδου με κωδικό 1,2 για σούπερ μάρκετ φούρνο ή φαρμακείο ή 6 για τρέξιμο και βόλτα το σκύλο στο 13033. Αν επιχειρήσετε να επικοινωνήσετε ενώ είστεστο σπίτι, το πιθανότερο είναι να συλληφθείτε από το νόμιμο και στεφανωμένο «Χαρδαλιά» σας


4. Συνάντηση στο σούπερ μάρκετ το φαρμακείο ή τη λαϊκή αγορά. Υπάρχουν και αυτοί που δεν κρατιούνται. Που η φυσική παρουσία της αγαπημένης ή του αγαπημένου τους είναι μία αδήριτη ανάγκη. Θα μου πείτε έρωτας με μάσκα και γάντια γίνεται; Γίνεται για να μείνουμε υγιείς.
Υπάρχουν και τα μάτια, η επαφή του βλέμματος ή έστω μία τρυφερή κουβέντα από απόσταση δύο μέτρων, πάντα.
Έξω από το φαρμακείο (κωδικός 1) είναι μία καλή αλλά σύντομη συνάντηση.


το σουπερμάρκετ είναι πιο ενδεδειγμένο καθώς μπορείς να χαθείς στους διαδρόμους με τις λαμπάδες ή τα πασχαλινά αυγά και να πεις και δυο κουβέντες.
Πιο βουκολική και μπρουτάλ η λαϊκή. Το καλύτερο σημείο είναι μπροστά στα αυγά. Δεν ξέρουμε γιατί αλλά έτσι λένε οι τελευταίες στατιστικές.Βέβαια οι λύσεις της παρούσας παραγράφου 4 προϋποθέτουν το παράνομο ζευγάρι να μένει στον ίδιο Δήμο (περιοχή).
Αλλιώς μπορεί να την πατήσεις όπως ο Σταμάτης Γονίδης που βέβαια ο άνθρωπος κινήθηκε με νομιμότητα (είναι πιστός στο στεφάνι του) για σπανακόπιτες από τη Βούλα στη Γλυφάδα αλλά συνελήφθη από τον Χαρδαλιά γιατί απαγορεύεται να αλλάζεις Δήμο στη μετακίνηση με κωδικό 2 και δικαίως.


5. Ουρά τράπεζας – ΑΤΜ κωδικός sms 3. Σίγουρα η παράνομη ερωτική σχέση δεν είναι σαν την ενημέρωση βιβλιαρίου που επικαλούνται οι ηλικιωμένοι που στέκονται καθημερινά στις ουρές προκαλώντας την οργή όσων μένουμε σπίτι σταθερά ακόμα και αν καίγεται η καρδιά μας. Είναι όμως ένας τρόπος συνάντησης. «θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου για να δω αν την καρδιά μου ή εμένα με αγαπάς»λέει ένα παλιότερο τραγούδι. Και πού να το φανταζόμασταν ότι η τράπεζα θα φανεί χρήσιμη για τους ερωτικούς πρόσφυγες έστω για μία ολιγόλεπτη συνάντηση.

Συμπέρασμα: Αφού βαρεθείτε το διαδίκτυο το τρέξιμο, τη βόλτα με σκύλο, την ουρά στην τράπεζα, τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή τα Panadol στο φαρμακείο ξανασκεφτείτε το. Μπόρα είναι θα περάσει. Όσο περισσότερο κρατήσουμε την καραντίνα και τις αποστάσεις τόσο πιο γρήγορα έχει επανέλθουμε στην καθημερινότητα και τη γλυκιά παρανομία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις