Πια έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων. Περί τίνος μιλάμε; Για το επικό τρολάρισμα στις κατά καιρούς ανακοινώσεις των διαχειριστών. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως σε καθημερινή βάση βλέπουν το φως της δημοσιότητας μυθικές απαντήσεις των υπόλοιπων κατοίκων της πολυκατοικίας. Πριν από λίγες ημέρες είχαμε εκείνη για το μαγείρεμα και τον απορροφητήρα τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Τώρα, ήρθε μία άλλη με αφορμή το κλείσιμο της πόρτας στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας.

Έγραψε λοιπόν ο διαχειριστής: «Να κλείνετε την πόρτα της πολυκατοικίας.

  1. Διότι κυκλοφορούν φίδια και ποντίκια λόγω ακαθάριστων οικοπέδων.
  2. Για λόγους ασφαλείας».

Ένας από τους κατοίκους της πολυκατοικίας όμως, δεν φάνηκε και τόσο αισιόδοξος πως θα εισακουστεί η παράκληση και απάντησε: «Και λιοντάρια να κυκλοφορούν, πάλι ανοιχτά θα αφήνουν».

Και το άλλο σημείωμα που έγινε viral

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το σημείωμα ενός διαχειριστή πολυκατοικίας που φαίνεται να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις… Σύμφωνα με τον/την ίδια παρακαλά όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό και να σταματήσουν να μαγειρεύουν μετά τις 12 το βράδυ… Οι ένοικοι δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την παρέμβαση και έσπευσαν αφενός να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο και αφετέρου να απαντήσουν με αντίστοιχα ευφάνταστα χαρτάκια στον διαχειριστή.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι επιλέγουν να μαγειρεύουν το βράδυ της προηγούμενης μέρας για να έχουν ένα πιάτο σπιτικό φαγητό στο τραπέζι τους όταν γυρίσουν από τη δουλειά, ή όταν επιστρέψουν τα παιδιά της οικογένειας στο σπίτι από το σχολείο. Ωστόσο, η πρακτική αυτή δεν ταιριάζει στον διαχειριστή γιατί δεν του αρέσει όπως μυρίζει το σπίτι του… μετά τα μεσάνυχτα βέβαια (για τις υπόλοιπες ώρες λογικά δεν έχει πρόβλημα).

Η ανακοίνωση του περίεργου διαχειριστή:

«Σας παρακαλώ όσο γίνεται να μην μαγειρεύετε μετά τις 00:00 το βράδυ. Λόγω απορροφητήρα, διότι είναι ενιαίος σε όλα τα σπίτια και μυρίζει το σπίτι ανεπιθύμητες οσμές. Κατανοητό μέσα στην μέρα, αλλά όχι π.χ 1:00. Νομίζω δεν το θέλει κανείς αυτό. Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε την συνέχεια