Απίστευτη δύναμη και θάρρος έδειξε ένας 73χρονος, ο οποίος πήδηξε από βράχο στη θάλασσα, στους λόφους του Fawn’s Leap στα προάστια της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, γύρω του είχε συγκεντρωθεί πλήθος νεαρών, που ήταν περίεργοι για το αν θα πραγματοποιήσει το τολμηρό εγχείρημα. Κι όμως, εκείνος δεν φοβήθηκε τίποτα.

Πήδηξε στην φυσική… πισίνα που βρισκόταν από κάτω, σε ύψος μεγαλύτερο από 15 μέτρα. Όπως ήταν φυσικό, όλοι τον αποθέωσαν. Όπως αναφέρουν τα Μέσα, ο 17χρονος Μάθιου Χάικς από τη Νέα Υόρκη, βρισκόταν μαζί με φίλους του στο σημείο. Οι δεκάδες νεαροί είχαν μαζευτεί εκεί, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις βουτιές των πιο ατρόμητων.

Ωστόσο, αυτός που κατάφερε να συγκεντρώσει την προσοχή όλων ήταν ένας 73χρονος. Ο ηλικιωμένος έδειξε τα… κότσια του, μια και φόρεσε το μαγιό του και δεν είχε πρόβλημα να πηδήξει από τον λόφο. «Ήμουν ιδιαίτερα έκπληκτος όταν τον είδα να επιχειρεί το άλμα», υποστήριξε αρχικά ο Μάθιου Χάικς.

Και συνέχισε: «Μαθαίνει στα παιδιά που πηγαίνουν εκεί πώς να κάνουν τα άλματα στο νερό για να μην σκοτωθούν. Μάλιστα, πηγαίνει εκεί όλη την ώρα και καθαρίζει το μέρος από τα σκουπίδια, προκειμένου να μην το κλείσουν».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις